من حدود 6 ساعت پیش یک دامین نیم ثبت کردم
مشکلیی هم نداشت
اینفو ایرانی بود
آقا لطفا دقیقا اطلاع رسانی کنید تکلیفمونو بدونیم
نمایش نسخه قابل چاپ
من حدود 6 ساعت پیش یک دامین نیم ثبت کردم
مشکلیی هم نداشت
اینفو ایرانی بود
آقا لطفا دقیقا اطلاع رسانی کنید تکلیفمونو بدونیم
بله ما هم چنیدن دامین در اینجا داریم ولی این policy این شرکت هست و مطمعنا در اینده ای نزدیک مشکلات زیادی برای کاربران ایرانی بوجود خواهد امد .
موقع ثبت مهم نیست ادرس کجا رو وارد میکنید مهم ای پی شما هست که موقع ثبت و موقع ورود به پنل مورد برسی قرار میگیرد و اونها متوجه میشن ورود شما از ایران بوده
هدف فقط اطلاع رسانی هست و عین ایمیل مدیر این شرکت را در اینجا گزاشتم . امیدوارم داستان سی پنل در مورد این شرکت تکرار نشود .
این تجربه ما از این شرکت هست که واقعا ناراحت کننده هستش شرکتی که دوستان به عنوان بهترین شرکت معرفی میکنند با مشکلات اینچنینی باعث شد یک دامینی که خیلی برای ما مهم بود رو نتونیم ثبت کنیم . خیلی جالبه دامینی رو ثبت میکنید هزینه را پرداخت میکنید بعد از 2 روز میان میگن مشکل داشت و دامین ازاد نبوده و مشکل از سیستم ما بوده بعدش میبینید یکی دیگه دامین را ثبت کرده . فکر میکنم دست هایی پشت قضیه این شرکت ها هست و پول هایی رد و بدل میشه و اینگونه دامین ها رو بین یکدیگر خرید و فروش میکنند و وقتی هم ببنند از ایران هستید قضیه بدتر میشه . ما تو wht.com هم تاپیک زدیم و منتظر هستیم مسولین این شرکت پاسخگو باشن اینم متن داستان ما و شرکت name
I am writing to complain about name.com company .
we are a webhosting copmany in Iran and we wanted to register a domain in name.com company
As you may aware due to sanction we do not have access to paypal payment system here in Iran .what I did for registration was frist I saw Iran in the list of accepted countries in name.com company and then I registered the domain and after that I asked a friend in Germany to pay the registration fee.
I sent some queries to name.com company tp follow up the domain and what they respond me was they are not able to accept my registration and also they do not refund me .
I am writng my experience regarding name.com services such a reputable company which does not seem a trusty one and even dose not refund a very small money 8.20$ what makes me very upset is the domain was very important to us and we had a deal on it .
After this company accepted our initial registration .
The account registration form is just a default list of world countries. Name.com didn't edit it for sanctioned countries (Sudan, Cuba, Iran...). It's an oversight but should be an easy fix.
بله خیلی راحت هست ولی واقعا چرا اگر ایران تحریم هست تو لیست قرار دارد
The first problem you have is that in general, it is illegal for businesses in the USA to do business with people or businesses in Iran. There are some very rare exceptions to that, but, in general, you cannot do business with U.S. companies. The second problem you had was that the payment came from another country, Germany, which triggered the Name.com Fraud detection, as would happen with any other reputable company you try to purchase from. I have one of my domains registered with Name.com and Name.com is a very reputable company. Consider registering the domain in a country that is very friendly with Iran. Possibly register the domain in Venezuela, for one example of a country that is extremely friendly with Iran.
بله ما هم میدونیم تحریم هستیم و معاماه با ایر ان طبق قوانین امریکا ممنوع می باشد ولی چرا ایران درلیست قرار داد . مشکل دوم اینکه پی پال هم ایران را تحریم کرده و مجبور هستیم از حساب های کشور های دیگر استفاده کنیم .باشه از این به بعد میرم سراغ ونزوئلا .
He does not have any problem with this very small money. He only wanted to register this domain which was important for him. Maybe he is angry for the domain and not for money
خوب بالاخره یکی پیدا شد مشکل ما رو متوجه شد که اصلا پول مهم نیست مهم اینه که دامین برای ما مهم بوده و این شرکت به ما دروغ گفته و از ایرانی بودن ما سوء استفاده کرده تشکر از hugeserver عزیز
خوب نمیشه از الان لوگین ها از ای پی امریکا باشه ؟
به لوگین های قبلی هم گیر می دن ؟
یا کلان باید فرار کنیم از اینجا ؟ :-ss
میشه ترجمش رو هم بزارین ؟
اهههههههههههههههههههههههه هههههههههههه :))
Name.Com معلومه که با ایران مشکل داره، چون آمریکایی ـه!
من یکی رو جونمم بگیرین از Name بیرون نمیام :d اگه کل پنلمم ببندن و هیچ راهی برا باز کردنش نباشه، بازم واسه دامینهای بعدیم میرم از name میگیرم :115:
هر کی میترسه پنلش به چیز بره دامیناشو بده پنل من :-p فکر نکنم پنل من یکیو ببندم. 150-160 تا دامین دارم. شدم نوندونی name :d
مشخصات ایران ندین بابا جان! معلومه که میبنده!
حتی اگه تو مشخصات دامین ایران رو بزنین نمیتونین Google Apps رو آنی فعل کنین!
کار از محکم کاری کم نمیکنه
همتون آدرس عوضی آمریکا بدین
با آی پی آمریکا برید تو اکانتتون
در همین رابطه ! موضوع زیر
http://www.webhostingtalk.ir/f22/%DB...8C%D9%86-7075/
سلام
مشکل ما ایرانیا می دونین چیه؟
اینکه کاری و که بلد نیستیم خودمون و دخالت می دیم.
هر چیزی قانونی داره. وقتی شما ندونی از سرویس دهندگان خارجی چگونه باید سرویس گرفت بهتره از ایرانی ها سرویس بگیرید.
من تمام دامین هامو Name.Com ثبت کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی میدونم چی کار کنم که نفهمه من از ایرانم