سلام موقع نصب بعد از وارد کردن اطلاعات ارور can't open file مید هد مشکل از کجا هست آیا پرمیشنی باید به پوشه ای داده بشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام موقع نصب بعد از وارد کردن اطلاعات ارور can't open file مید هد مشکل از کجا هست آیا پرمیشنی باید به پوشه ای داده بشه ؟
بدون هیچ هزینه ای در کمتر از 5 دقیقه براتون کانفیگ خواهیم کرد
در این باره پ.خ بدید
سلام ببخشید من ماژول
virtual freer را نصب کردم الان هم قسمت مدیرید برای ساخت کارت و ... باز میکنه اما صفحه اصلی خود سایت بالا نمیاد
و اینا مینویسه
Warning: include(/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Fatal error: Class 'Smarty_Internal_Data' not found in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 85
مشکا کجاست لطفا کمک کنید
تنظیمات درگاهش به چه شکلی هستش؟؟
سلام
من وقتی آدرس install میزنم صفحه خالی باز میشه!
هیچ چیز نیست!!!!!
دوستان منم مشکل یوزر و پسورد دارم
البته روی هاست رایگان نصب کردم. نمیدونم ربطی داره یا نه
کمک کنید
ممنون
کسانی که مشکل دارند برای نصب درصورت امکان دسترسی بدن براشون نصب می کنم
سلام میخوام قالبی مثل سایتهای کر**و نصب کنم رو فریر یا هر ماژولی که اج تی ام اله چیکار باید بکنم ؟
سلام من توی cPanel دیتا بیس ساختم و virtal freer رو آپلود و در مسیر public _html ریختم ولی نمیتونم نصب کنم ر www.******.ir/install رو که میزنم چیزی نمیاد