پاسخ : مشکل با یکی از معروفترین هاستینگ های ایران در مورد ست کردن دی ان اس ! !
دلایل امنیتی کاملا بی دلیل هست !
دلیلش فقط برای تلکه کردن هست....نمونه اش همین آی پی ست کردن ! میخوان پول بگیرن...یا اینکه نتونید خودتون انتقال بدید و باز پول بگیرن و اذیت کنن...
لحن صحبت هاشون مثل ------------------ هست...اگر درست حدث زده باشم!
این شرکت ظاهرا روی دامنه ها و نمایندگی و نوسانات ارزی نزدیک 1000 دلار ضرر کردن و در صدد جبران هستند...
که البته این ضرر ناشی از سیاست گذاری غلط و طمع کارانه هست...
شارژ انجام میشد اما این ها پول رو نگه میداشتن که باهاش کار کنن...پول های کم در مجموع زیاد میشن...توجیه هم این بود که سودی برای ما نداره ..در صورتی که هم 2.9 درصد کارمز paypal که توسط directi دریافت میشد رو میگرفتن...هم 3% به عنوان کارمزد خودشون و هم نرخ روز دلار حواله ای میگرفتن !...
حالا برای جبران باید مشتری ها هزینه زیادی بدن...
موقعی که paypal میزدن 3500 این ها دلار رو 4200 حساب کردن! دلیل هم اینکه جلوی ضرر رو بگیریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
پنل دامنه که برای اونا نیست
شما مالک دامنه هستی و پنل باید دست شما باشه که هر وقت خواستی تغییرات اعمال کنی یا اصلا دامنه رو ترنسفر کنی
بعیده هاستینگ معروف ایران پنل دامنه نده
متاسفانه به ما که ندادن
وقتی من میرم از یک شرکت معروف خرید میکنم واسه سابقه کاری و اعتماد و اسایش خودمه ولی وقتی میبینم جای اساسی کار میلنگه چجوری دیگه بهشون اعتماد کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دلایل امنیتی کاملا بی دلیل هست !
دلیلش فقط برای تلکه کردن هست....نمونه اش همین آی پی ست کردن ! میخوان پول بگیرن...یا اینکه نتونید خودتون انتقال بدید و باز پول بگیرن و اذیت کنن...
لحن صحبت هاشون مثل*** هست...اگر درست حدث زده باشم!
این شرکت ظاهرا روی دامنه ها و نمایندگی و نوسانات ارزی نزدیک 1000 دلار ضرر کردن و در صدد جبران هستند...
که البته این ضرر ناشی از سیاست گذاری غلط و طمع کارانه هست...
شارژ انجام میشد اما این ها پول رو نگه میداشتن که باهاش کار کنن...پول های کم در مجموع زیاد میشن...توجیه هم این بود که سودی برای ما نداره ..در صورتی که هم 2.9 درصد کارمز paypal که توسط directi دریافت میشد رو میگرفتن...هم 3% به عنوان کارمزد خودشون و هم نرخ روز دلار حواله ای میگرفتن !...
حالا برای جبران باید مشتری ها هزینه زیادی بدن...
موقعی که paypal میزدن 3500 این ها دلار رو 4200 حساب کردن! دلیل هم اینکه جلوی ضرر رو بگیریم.
دوست عزیز میشه اسم اون شرکتی که نوشتید رو پاک بفرمایید
من اینجا واسه کل کل یا بردن ابروی شرکتی تاپیک نزدم
مطمعنم این تاپیک رو میخونن و هدفم اینکه درک کنند مشتری از پشت کوه نیومده و این کاراشون باعث میشه ادم دیگه نتونه به این جور شرکتا اعتماد کنه