پاسخ : کسی شماره آلماهاست رو داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
آره تا فردا کسی جوابگو نیست... فردا هم که آخر هفته رداستیشنی هاست و میمونه واسه دوشنبه!!
شما از ما سرویسی داشتید که روز جمعه ما به شما پاسخی ندادیم؟! اگر بله شماره تیکت را ارسال کنید.
نقل قول:
As a platinum partner you can be sure any orders placed through Almahost will benefit from full priority technical support from Redstation.
فل واقعه فکر میکنم اگر سکوت کنید بهتر میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
روزای جمعه بیخود خودتون رو خسته می کنید ... تا اخر شب یا فردا کسی جوابگو نیست.
شما از ما سرویسی(از بخش سرورها هاست و سرور مجازی) داشتید که روز جمعه ما به شما پاسخی ندادیم؟! اگر بله شماره تیکت را ارسال کنید. اگر منظور شما بخش لایسنس میباشد به زودی Collaborate میشودند با هم در یک سیستم که دیگر مشکل پشتیبانی لایسنسها کاربران را اذیت نکند.
نقل قول:
از جناب الکس تو انجمن بگیر... یکبار بلایی سرمون آوردند این آلماهاست کافیه..مدیران انجمن هم به جای حمایت بنده زدند بنده رو ده روز بن کردند... جالبیش اینجاست فردایی آلماهاستی که تو انگلیس هست با ایرانسل با شرکتمون تماس گرفتند و دنبال من بودن!! فکر کنم خود الکس بود..همیشه آنلاینن..
بنده با شما تماس گرفتم!(تاجدینی) چون ظاهرا شما مشکلی دارید با ما که ما از آن بی خبر هستیم!! اگر هم مایل بودید میتونید مشکل رو از طریق پ.خ درمیان بگذارید تا ببینم اصلا داستان چه میباشد که شما اینقدر دلخور هستید! :)
شما رو هم من بَن کردم به دلیل نقض قوانین!(اگر فکر میکنید اشتباه بَن کردم به ادمین سایت ایمیل ارسال کنید تا بررسی کنند!) هرگونه انتقادی هم از آلماهاست دارید در این بخش با مدارک کامل ارسال کنید قطعا با مدارک کامل درخدمت شما هستیم و درصورتی که موردی را نَتوانید ثابت بکنید حتما قانون(بی اغراق) در خدمت شما دوست عزیز خواهیم بود.
مشکل استارتر هم Abuse بود که تایید کرده بودند حل کرده اند ولی حل نشده بود و دیتاسنتر سرور را مسدود کرد.
جناب تاجدینی ممنونم از شما بابت حل مسئله .
بنده همونطور که عرض کرده بودم مورد را در اون لحظه رفع کرده بودم ولی ظاهرا مورد دوباره تکرار شد.
کلا یوزر پر دردسر و پر ابیوزی فکر نمی کنم بوده باشم ولی خب کار هاستینگ است و ممکنه این اتفاق رخ بده و واقعا کاری به این نداره تو مهمونی هستی یا عذا ، هر لحظه ممکنه به دلیل مشکلی نیاز به ساپورت داشته باشه
با این اوصاف بهتر نیست تلفن معتبری برای کار اضطراری بزارید تا بتونیم باهاتون در این مواقع ارتباط برقرار کنیم؟
باور بفرمایید فشار روم تا حدی زیاد بود که از رداستیشن به عنوان 118 استفاده کردم ! ولی اونام شماره ندادن بهم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
جناب تاجدینی ممنونم از شما بابت حل مسئله .
بنده همونطور که عرض کرده بودم مورد را در اون لحظه رفع کرده بودم ولی ظاهرا مورد دوباره تکرار شد.
کلا یوزر پر دردسر و پر ابیوزی فکر نمی کنم بوده باشم ولی خب کار هاستینگ است و ممکنه این اتفاق رخ بده و واقعا کاری به این نداره تو مهمونی هستی یا عذا ، هر لحظه ممکنه به دلیل مشکلی نیاز به ساپورت داشته باشه
با این اوصاف بهتر نیست تلفن معتبری برای کار اضطراری بزارید تا بتونیم باهاتون در این مواقع ارتباط برقرار کنیم؟
باور بفرمایید فشار روم تا حدی زیاد بود که از رداستیشن به عنوان 118 استفاده کردم ! ولی اونام شماره ندادن بهم....
باسلام
بله چون History خوبی نزد ما داشتید ما شما را گارانتی کردیم که بعد از باز شدن سرور مشکل رو حل کنید! در غیر این صورت دیتاسنتر از شما میخواست که DNS ها را تغییر دهید و تا زمانی که سرور از لینکی که خدمتون ارسال کرده بودم De-List نمیشد سرور باز نمیشد توسط دیتاسنتر!
تیکتی که دیتاسنتر برای ما ارسال کرد.
========
Please provide us assurance you will now resolve the issue and I can unsuspend.
========
در مورد تلفن هم شماره دفتر انگلیس وجود دارد که همه روزه از ساعت 9.30به وقت انگلیس الی 17:30 قابل دسترس میباشد. شما اگر نتوانستید تماس بگیرید فکر میکنم مشکل از سمت مخابرات ایران میباشد! چون کاربرانی داریم که تماس میگیرند از طریق شماره مذکور!(از کارت تلفن استفاده کنید برای برقراری تماس با شماره مذکور)
نقل قول:
(از کارت تلفن استفاده کنید برای برقراری تماس با شماره مذکور)
حرفشون درسته ؛
معمولا به شماره خارج از کشور ما هم زنگ میزنن مشکل دارن یا باید از 912 یا کارت تلفن استفاده کنن.