name نبود
ولی اون دوتا بیدار بودند
این دوستمون هم انگار رفت بخوابه نیستش
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا که بیداری من یه اشکال تایپی پیدا کردم بهت میگم برو درست کن
فعال سازی صرف حداکثر 24 الی 48 ساعت کاری
شرکت افرا وب ، میزبانی هاست لینوکس ، میزبانی هاست ویندوز ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست، نمایندگی دومین ، سرور مجازی، سرور اختصاصی ، طراحی س
آقا رو کمک منم حساب کن.بابا کثرشون که...
ولی من AfraWeb.net رو تایید می کنم
من چند بار تست زدم
کارشون درسته.;)
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
این جواب فقط جنبه تشویق دارد.
بابا تو دیگه کی هستی!!!
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
شرمنده ها .این روزا خیلی شاد تشریف دارین خبریه؟؟؟؟
همیشه شاد بودم، از این به بعد هم سعی میکنم شاد زندگی کنم ;)نقل قول:
شرمنده ها. این روزا خیلی شاد تشریف دارین خبریه؟؟؟؟
ولی از امروز تا اطلاع ثانوی کاملاً حالم ***ی میشه! :(
توصیه من به شما: سعی کن همیشه شاد زندگی کنی. غم به دل خودت راه نده!
سلام
البته یک نکته رو هم بگم
قصد حمایت از هاستینگی رو ندارم ولی بعضی هاستینگها سرورهای مدیریت شده از دیتاسنترها میگیرن به همین دلیل با خیال راحت میخوابند چون مشکلی هم پیش بیاد یک نفر به اوضاع سرورشون میرسه!
پس در این صورت نباید در سایت هاشون بنویسن پشتیبانی 24 ساعته
یک جایی باید فرقی بین پشتیبانی خوب و پشتیبانی مناسب و پشتیبانی ضعیف مشخص بشه . باید مشتری به این درک برسه که واقعیت چی هست و برای چه چیزی هزینه بیشتری پرداخت میکنه .
در ضمن این مسله ربطی به سرور های مدیریت شده نداره . باید با مشتری صادق باشیم
حلا ساپورت مشخص میشه با یکی دو بار امتحان کردن
این تضمین اپ تایم و امنیت چیه؟
یعنی مثلا سرور down بشه چه کار میکنند؟
یا مثلا سایت هک بشه یا ddos بشه؟
حرف شما درسته ولی منظور من پشتیبانی نبود آپتایم بود.
به هر حال وقتی نیاز به پشتیبانی میشه که مشکل پیش بیاد . البته نباید بگن پشتیبانی 24 ساعته توسط ما
چون حتی شما هم که شرکت هستین و همه تعریف کردن ازتون خودتون میگین بین 20 تا 24 ساعت. توی ایران واقعا سخته پشتیبانی 24 ساعته چون یک تیم سه نفره میخواد با هزینه بالا.ولی هستند شرکتهایی مثل شما و بقیه که انجام بدن
درباره اپ تایم خوب مشکلات زیادی در ایران وجود دارد و نمیشه اپ تایم رو تضمین نمود ولی سعی کردیم کیفیت و پشتیبانی را به حد ایده ال برسانیم ولی دیتا سنتر های خارج از کشور تقریبا از لحاظ اپ تایم مشخص شده هستند و بر اساس تجربه و سابقه دیتا سنتر میشه تا حدود زیادی اپ تایم را تضمین نمود ولی نه بصورت 100 درصد چون به دور از واقعیت می باشد البته دیتا سنتر هایی هستند که بصورت 100 درصد تضمین شده اند همانند دیتا سنتر یاهو .و ...
برای مثال این لینک را مشاهده فرمایید
همشهری آنلاین
.
در رابطه با امنیت هیچ تضمینی برای امنیت 100 درصد وجود ندارد .
من که یه سرور اختصاصی خریدم خودم هم مدیریتش می کنم منت کسی رو هم نمی کشم. آپ تایمش هم بالای 99% نگه می دارم.