4 هسته مجازی هم داره
نمایش نسخه قابل چاپ
4 هسته مجازی هم داره
سلام.
من این چند روز یک مقدار درگیر 3 سفارش همزمان و مدیریت شده بودم که داشتم موارد ذکر شده توسط مشتری رو بر روی سرور ایشان پیاده سازی می کردم (گرچه کماکان در حال کار هستم :-< )
در هر حال، پاسخ پرسش های شما به شرح زیر است:
اولاً خواهش می کنم و تشکر از شما که با سوالات مفید، به بهتر شدن این آموزش کمک می کنید.نقل قول:
ضمن تشکر از شما دوست عزیز بابت مقایسه سیپوها و یک نکتهم هم این وسط به نظرم ذکر نکردین در این مقایسه و اون هم مقدار کش هر کدوم از این سیپو ها هستش ممکنه این نکته را هم بگید و توضیحی دراین مورد هم بدین با تشکر
در مورد Cache در سیستم های سری جدید Nehalem در واقع Cache نقش چندانی نداره و مهمترین نکات قدرت پردازش داخلی CPU می باشد که همانطور که مشاهده می شود، سیستم Turbo خودکار در سری CPU های Nehalem به چشم می خورد که خود به تنهایی مدرک اثبات قدرت و بی نیاز بودن به Cache در CPU های جدید می باشد.
در هر حال، برای کاملتر شدن این فرایند و قدرتمند شدن CPU های جدید، شرکت Intel مقدار 8 مگابایت را به عنوان Cache برای هر دو (سری 3400 و سری core i7) قرار داده است.
صحبت شما کاملاً متین !نقل قول:
فکر کنم در اینمورد اشتباهی شده، چون طبق اظهار سایت اینتل این سی پی یو 4 هسته ای هست شاید اینهم 4 هسته مجازی داره
Intel® Xeon® Processor 3000 Sequence - Specifications
البته Core i7 هم همانطور که خودتون گفتید 4 هسته ای هست ، که 4 هسته مجازی داره که فرقی در قدرت پردازش نداره !
http://www.intel.com/products/proces...ifications.htm
من به دلیل اینکه تصور کردم تمامی دوستان از این مورد (4 هسته فیزیکی و 4 هسته مجازی) مطلع هستند، تعداد هسته ها را 8 عدد اعلام کردم که البته در سایت Intel هم توضیحات لازم داده شده و اگر بر روی نام CPU که به صورت Bold در تاپیک اول کلیک کنید، متوجه می شوید که دلیل لینک کردن نام CPU به لینک مشخصات آن، برای کسب اطلاعات بیشتر و روشن سازی چنین ابهاماتی بوده است.
در هر حال، من این مورد را در پست اول اصلاح کردم.
با تشکر از شما برای گوش زد کردن این نکته ضریف و مهم.
در هر حال، اگر کماکان هر یک از دوستان اطلاعات کاملتر و یا سوال و یا اشکالی دارند، خودشحال میشم این موارد را با خوانندگان دیگر تاپیک در میان بگزارند.
با تشکر.