پاسخ : مشکل با هاستینگ های ایرانی!!! (اداعا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
اگر اینطوریه پس ما چند تا دیتاسنتر زیر دستمونه :65:
شما که چش و چالی مایی حاجی :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
خوبه حداقل باعث افزایش معلومات دسته دوم میشوید!
نه بابا بعدش میگیرد و اتفاقا یکی کلی ضرر کرده بود و اصلا کلاه برداری به تمام معنا انجام دادند که کار به شکایات رسیده بود
با قسمتی از حرف هاتون موفقم اما ببینید هر کسی به هرحال از جایی شروع می کنه همه ما وقتی به دنیا اومدیم که نمیدونستیم سرور چیه :-p نمیشه این مسئله رو با سن قاطی کرد . آدم هایی رو میشناسم 12 سالشه کامپیوتر زیر و رو می کنه :))
در کل باید بگم کسی کسی رو مجبور نمی کنه فلان هاست رو بخره این مدیران سایت ها هستند که باید حسابی تحقیق کنند : حد اقل تحقیقی که باید انجام بدن اینه که لیست چند سایت مهم روی سرور هستش .
بعد دیدن نظرات مشتریان ! و ...
به هرحال امیدواریم دوستانی که واقعا توانایی کار در زمینه هاستینگ و سرور رو دارند باقی بمانند و خورده ریزها هم پیشرف کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinoor
با قسمتی از حرف هاتون موفقم اما ببینید هر کسی به هرحال از جایی شروع می کنه همه ما وقتی به دنیا اومدیم که نمیدونستیم سرور چیه
:-p نمیشه این مسئله رو با سن قاطی کرد . آدم هایی رو میشناسم 12 سالشه کامپیوتر زیر و رو می کنه :))
در کل باید بگم کسی کسی رو مجبور نمی کنه فلان هاست رو بخره این مدیران سایت ها هستند که باید حسابی تحقیق کنند : حد اقل تحقیقی که باید انجام بدن اینه که لیست چند سایت مهم روی سرور هستش .
بعد دیدن نظرات مشتریان ! و ...
به هرحال امیدواریم دوستانی که واقعا توانایی کار در زمینه هاستینگ و سرور رو دارند باقی بمانند و خورده ریزها هم پیشرف کنند .
هم شما گفتید هم من
فقط یک سوال میمونه که این که ما هی میگم تحقیق بکنیم ببینیم سایت های مهم رو سرور رو بعد اگر اون مهمه ها هم موقع خرید تحقیق بکنند اون موقع اصولا نباید روی هیچ هاستینگی سایت معتبر باشه :))
نمیدونم متوجه شدید یا نه و چه بسی اون معمولی ها هم دنبال اون معتبر ها میرن و هیچ کس کلا هاست نمیخیره دیگه :-|
نکته ریزی بود نه ؟ :106:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
هم شما گفتید هم من
فقط یک سوال میمونه که این که ما هی میگم تحقیق بکنیم ببینیم سایت های مهم رو سرور رو بعد اگر اون مهمه ها هم موقع خرید تحقیق بکنند اون موقع اصولا نباید روی هیچ هاستینگی سایت معتبر باشه :))
نمیدونم متوجه شدید یا نه و چه بسی اون معمولی ها هم دنبال اون معتبر ها میرن و هیچ کس کلا هاست نمیخیره دیگه :-|
نکته ریزی بود نه ؟ :106:
راسیتش با حرفتون موفق نیستم با این حرف شما اگر درست برداشت کرده باشم یعنی اینکه هاستینگ حرفه ای نداریم :-p نه ؟
البته دوستان دقت کنید : در کنار این صحبت ها نباید هیچوقت جای تاسف برای هاستینگ های مطرح که اخیرا تعطیل کردن رو پر کنیم واقعا تاسف برانگیزه .
بعضی از دوستان اصلا که وارد هاستینگ میشوند اصلا نمیدونن که فرق سرور مجازی و سرور اختصاصی چی هست بعدش انتظار سود دهی دارند ،یک مدیر هاست باید بتونه وب سرور کانفیگ کنه و از پس همه کارهاش بر بیاد
ببینید اول از همه مشکل از شما بوده که درست انتخاب نکردید و بدون تحقیق سرویس گرفتید
بعدش اینکار همونطور که دوستان گفتند ربطی به سن و سال نداره فقط یه جای کار میلنگه که وقتی یکی که 17 ، 18 سال سن بیشتر نداره صد در صد استقلال مالی نداره به قول شما پول تو جیبی هاشو جمع میکنه یه رسیلر میگیره حالا هیچ بعید نیست این پول تو جیبی یه وقتی اصلا به اون حد نرسه که بخواد اجاره ی رسیلرشو یا سرورو بده! به هر حال به این مدیران هاستینگ تازه کار پیشنهاد میکنم اگه به این کار علاقه دارید اول کامل یاد بگیرید
حالا بعدش اگه شرایطش پیش اومد این کار به صورت حرفه ای ادامه بدید
در مورد شما هم باید بگم ار جایی که سرویس میگیرد نمیخواد چند روز دنبال مشتری هاشون باشی و پرس و جو کنی !خیلی کار سادست که بفهمی طرف این کارست یا نه
بعضی از جاهایی که شرکت ثبت شده دارن اونا تکلیفشون معلومه این هم خرج میکنن و مالیات شرکت میدن و ...
ولی شما وقتی میای از یه سایتی هاست میگیری که مثلا یه درگاه درست حسابی نداره واسه سایتش( البته اینو مثال زدم فقط) معلومه که سرویسش میخواد چی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inter
ببینید اول از همه مشکل از شما بوده که درست انتخاب نکردید و بدون تحقیق سرویس گرفتید
بعدش اینکار همونطور که دوستان گفتند ربطی به سن و سال نداره فقط یه جای کار میلنگه که وقتی یکی که 17 ، 18 سال سن بیشتر نداره صد در صد استقلال مالی نداره به قول شما پول تو جیبی هاشو جمع میکنه یه رسیلر میگیره حالا هیچ بعید نیست این پول تو جیبی یه وقتی اصلا به اون حد نرسه که بخواد اجاره ی رسیلرشو یا سرورو بده! به هر حال به این مدیران هاستینگ تازه کار پیشنهاد میکنم اگه به این کار علاقه دارید اول کامل یاد بگیرید
حالا بعدش اگه شرایطش پیش اومد این کار به صورت حرفه ای ادامه بدید
در مورد شما هم باید بگم ار جایی که سرویس میگیرد نمیخواد چند روز دنبال مشتری هاشون باشی و پرس و جو کنی !خیلی کار سادست که بفهمی طرف این کارست یا نه
بعضی از جاهایی که شرکت ثبت شده دارن اونا تکلیفشون معلومه این هم خرج میکنن و مالیات شرکت میدن و ...
ولی شما وقتی میای از یه سایتی هاست میگیری که مثلا یه درگاه درست حسابی نداره واسه سایتش( البته اینو مثال زدم فقط) معلومه که سرویسش میخواد چی بشه
دوست عزیزم !! من گفتم از با سابقه ها خرید کردم ! شما میگی تحقیق کن ؟ من گفتم 8 ساله تو نت زندگی میکنم حداقل سه ساله حرفه ای ! نمیدونم ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
دوست عزیزم !! من گفتم از با سابقه ها خرید کردم ! شما میگی تحقیق کن ؟ من گفتم 8 ساله تو نت زندگی میکنم حداقل سه ساله حرفه ای ! نمیدونم ....
آخه کدوم با سابقه میتونه 18 سال سن داشته باشه؟؟؟؟؟
بله متاسفانه بنده هم همین مشکل رو دارم و از سرویس دهنده های ایرانی قطع امید کردم و بریدم...
فقط قصدشون تیغیدن ملت هست و نه ارایه سرویس...
دیگه هم با ایرانی جماعت کار نخواهم کرد به شما هم توصیه میکنم دیگه کار نکنید.