یعنی بحران اقتصادی باعث شده لینک 3 الی 4 هزار دلاری بشه 20 دلار ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من که بعید میدونم پورت های 1000 اختصاصی باشند !
فقط احتمالش هست که بین تعداد چند سرور محدود شییر شده باشند
پهنای باند با سرعت پورت فرق داره!
فقط بعضی ها می گند فلان سرور با پورت اختصاصی 1000 یا 100 ، این جمله یعنی این سرور یه پورت اختصاصی داره ؛ البته این باز قابل قبوله .
اما بعضی ها می گند کلا با پورت اختصاصی 100 یا 1000 ترافیک نامحدود .
فرض کنید من مشتری شما ! یکی بیاد علمی توضیح بده ....
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
پهنای باند با ترافیک فرق داره. با سرعت پورت فرق نداره. این هم اشتباه شما بود و اشتباه من که تایید کردم.
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
حالا باز یه نکته جالب قابل توجه دوستان سرویس دهنده در caro علی الخصوص نمایندگان محترم :
خود کارو می گه :
Now Offering Dedicated server with a unmetered 1gbps network Conection !
این یعنی سرور ها به پورت یه گیگ متصل هستند. اما نگفته اختصاصی و معمولا سایت های پربازدید از اینها استفاده می کنند. اختصاصی یعنی : 1gbps Dedicated Network Connection
اصولا من جایی برای پورت 100 یا 1000 ندیدم با قیمت کم پورت اختصاصی بدند.
منظورم محدودیت استفاده پهنای باند بود
من جایی ندیدم 330 ترا پهنای باند رو 20 دلار بدن ولی دیدم که 1 ترابایت پهنای باند رو بر روی پورت 1000 بدن
این قسمت منظورمهنقل قول:
100 مگ پهنای باند اختصاصی از 180 تا 600 دلار بستگی به کیفیت هست.
1000 هم معمولا بالای 1500 دلار هست
خب منم منظورم همینه ، بر فرض شما یه لوله آب 1000 اینچی داری ولی شرکت آب بیاد به شما و چند تا همسایه شما که لوله آب 1000 اینچی دارید فقط از یه لوله 1000 اینچی اشتراک بده و اسمش رو هم بزاره پورت 1000 (یعنی همین کاری که اکثر دیتاسنترها الان انجام میدند ! ) :)
مهم پهنای باند اختصاص داده شده به سرور هست نه کارت شبکه 1000 مگ !
مدیران لطف کنید ، پست هایی که مربوط به تاپیک نیست را زحمتش را بکشید !
....
من که شخصا فقط جواب سوالات و ابهامات رو دادم ولی برای کمک به شما و برگشتن تاپیک به مسیر اصلی چند دیتاسنتر جالب پیشنهاد میدم، منتها خودتون قبلش تحقیق کاملی در مورد اونها بکنید
دیتاسنتر انگلیسی اول : با با پهنای باند نامحدود ! : Dedicated Servers - Redstation UK
دیتاسنتر انگلیسی دوم با پهنای باند نامحدود ! : UK Dedicated Server Hosting | Windows and Linux dedicated servers
موفق باشید