پاسخ : فروش سرور های اختصاصی ارزان و با کیفیت ازآمریکا (شروع قیمت از 171000 تومان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
عزیزان کسی از این سرورهای خریداری کرده
کیفیتشون چطوره ؟!
مهندس ما گرفتیم سرعت عالی
پشتیبانی هم که شک نکنید ! عالی هستن
پاسخ : فروش سرور های اختصاصی ارزان و با کیفیت ازآمریکا (شروع قیمت از 171000 تومان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
یک سرور سفارش داده شد.
سرور شما تحویل داده شده است
این دیتاسنتر قوانین خیلی سختی داره من گرفتم مثل سگ پشیمون شدم
[-(
اقای عیسی لو تایید میشوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sayidc0der
این دیتاسنتر قوانین خیلی سختی داره من گرفتم مثل سگ پشیمون شدم
[-(
ما تعداد بالایی سرور داریم از این دیتا سنتر اما تا به حال فقط یک ابیوز بوده که اون هم برای ک ر ک و ب و ت استفاده میکرد و خودش هم قبول داشتش به غیر از اون ما مشکلی نداشتیم تا به حال توی این مدت
خیلی عالی تر از دیتا سنتر های آمریکا داره در باره این مسائل کار میکنه
من می خوام سفارش بدم اما سایتتون باز نمیشه.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
من می خوام سفارش بدم اما سایتتون باز نمیشه.....
سایت باز میشود اما از whmcs بسته ایم چون داریم انتقال انجام میدهیم به همین دلیل نیازه که روی دیتا بیس تغییرات جدیدی نباشه
انشا الله امروز انتقال انجام میگیردو شما میتوانید سفارشتون رو ثبت کنید
توی یاهو با من در تماس باشید تا براتون سفارش رو دستی ثبت کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak~vps
قیمت هر ای پی چقدر هست
بستگی به تعداد ای پی دارد
اگر به جای 5 آُی پی پک 16 تایی بگیرید که 13 تا قابل استغاده داشته باشد میشه 8 دلار اضافه تر و همچنین اگه بیشتر قیمت بیشتر البته لازم به ذکر هست که قیمت آی پی این دیتا سنتر مناسب تر از سایر دیتا سنتر هاست