آزاد وب با من کار کرده بچه خوبیه البته فکر نمیکنم از ما ناراضی باشه
در عالم دوستی با ایشون بودیم
آدم خوبی هست توی چند ماهی که کار کردیم مشکلی واسه هم ایجاد نکردیم
نمایش نسخه قابل چاپ
آزاد وب با من کار کرده بچه خوبیه البته فکر نمیکنم از ما ناراضی باشه
در عالم دوستی با ایشون بودیم
آدم خوبی هست توی چند ماهی که کار کردیم مشکلی واسه هم ایجاد نکردیم
چنین سرویسی میخواهید ماهانه 100 تومان ! در خدمتیم ;)
بله سرور آشغال پیدا میشه آشغال فروش هم هست . این چیزی که شما میگید و میخوهید همون آشغال هارو میده بهتون . این حرف رو میزنم فقط به خاطر انتظاری که دارید از سرویس دهندتون :) امیدوارم ناراحت نشید
اعطای رسیلری با تخفیف 25% به مناسبت ماه ربيع الاول به مدت محدود
خرید از : RahaWebHosting - میزبان مطمئن وب سایت شما
Promotion Code = rabi1391
سرویس عالی اگر بخواید تا چند روز دیگر - شاید یک هفته یا کمتر - می تونم تقدیمتون کنم
سرور فوق العاده ای سفارش دادم که به زودی به دستم می رسه...
تعداد سایت هایی که دارید بالا نباشه تا 60 هزار تومن می تونم براتون یه چیز فوق العاده اوکی کنم...
اگر هم با تجربه باشید در زمینه ی سخت افزار و دیتاسنتر می تونید در سایت تیکت ارسال کنید تا جزئیات کار براتون ارسال بشه.
سلام، من مخلصتم آقا مجید عزیز، نظر لطفته عزیزم، خدا نکنه از شما ناراضی باشم عزیز
دوستان بین سرورهایی که تا به الآن گرفتم اقا مجید از نظر پیشتیبانی و اخلاق و صداقت از 20 نمره پیش من 20 گرفته
اینو کاملاً روراست میگم و بدون هیچ تعارفی. اشون حرف ندارن چون واقعاً بهم ثابت شده
پایدار باشی جناب عیسی لو
فرمایشون کاملاً تایید میشه دوست من
مشکلی که بنده با هزینه دارم به این خاطر هست که زیاد فروش ندارم یعنی ممکنه سه چهار ماه یک بار هم هاست نفروشم
علتش هم اینه که تا زمانی کاملاً ریش و قیچی دست خودم نباشه نمیتونم در مورد کیفیت یا هر چیز دیگه ای به مشتری تضمین بدم
الان هم حدود 20تا سایت نیمه فعال هست که بیشترش سایت خودمه و کم و بیش توشون مطلب میزارم
هاست رو بیشتر به مشتریهایی که بابت طراحی مراجعه میکنن فقط میفروشم،
با سلام
در خدمت هستیم !
هاستینگ هاستینه ، نمایندگی، هاست دانلود ، هاست لینوکس ، ثبت دامنه
سلام دوست من
به لينک زير يه سر بزنی ، مطمئنم که به نفعت تموم ميشه . خود دانی
ريسللر
رسلر با اب تایم 99.99 بهت می دم که انتی شلر هم روش نصب هست و داراری امنیت و کیفیت بسیار بالا هست و قیمتش هم مناسب هست
|هاست پلاس |هاست و دامین | هاست لینوکس | هاست دانلود | ثبت دامین