بله تهیه کردند ایشوننقل قول:
من ازشون سرور گرفتم :65:
فروش همچنان ادامه دارد
نمایش نسخه قابل چاپ
بله تهیه کردند ایشوننقل قول:
من ازشون سرور گرفتم :65:
فروش همچنان ادامه دارد
من از ایشون سرور گرفتم کیفیت سرور خوبه. تایید میشن :)
سلام به همه بازدید کننده های عزیز
من از ایشون سرور خریداری کردم .
هم از نظر کیفیت و پیشتیبانی تائید میشن .
با تشکر
نقل قول:
من از ایشون سرور گرفتم کیفیت سرور خوبه. تایید میشن :)
ممنون از لطف که داریننقل قول:
سلام به همه بازدید کننده های عزیز
من از ایشون سرور خریداری کردم .
هم از نظر کیفیت و پیشتیبانی تائید میشن .
با تشکر
فروش همچنان ادامه دارد و بزودی سرور پر خواهد شد
با تشکر
-----
کسی از این آقا خبری داره؟ سرورشون یک هفتس دان شده یک کانفیگم برامون انجام داد برنامه مربوطه هم کار نمیکنه خودشم غیب شده تو یاهو هم جواب نمیده Vgig - وی گیگ
والا اگه این جور پول دراوردن خیرو برکت داره ما هم بیایم یه دامنه دات آی آر بگیرم یک سایت بزنیم از یه دیتاسنتر درپیت هم سرور بگیریم مردم و سر کیسه کنیم بریم با یه اسم جدید برگردیم
کلاهبرداری وی گیگ امین vgig.ir کلاهبردار است
این شخص (امین) بعد چندی روز که دید اومدم تو انجمن نوشتم سرورش دان شده میدونید بهم چی گفت؟؟؟
با پرویی تمام در یاهو اومد میگه برو اون پست رو در انجمن پاک کن و معذرت خواهی کن تا سرورت رو روشن کنم
منم گفتم نخواستم روشنم کنی بعید میدونم سرور یک ساعتم دوام بیاره 45 هزار تومنم رو خورد (پول سرور + یه کانفیگ که کار نکرد) سرورو هم تازه 2هفته بود گرفته بودم یک هفتش هم دان بود
جالب اینجاست رفته یوزر من هم حذف کرده در سایتش و من تو این مدت یک تیک ارسال کردم برای دان شدن سرور که ازش عکس تهیه کردم.
متاسفم برای اینجور آدمها که به خوردن این پولها عادت کردند البته مطمعنم از جای دیگه میخوره.
جناب مدیر انجمن چرا میزارید هر کسی بیاد اینجا تبلیغات کنه و با چند تا یوزر دیگه بیاد از سرورهاش تعریف کنه !!
ازسایت وی گیگ vgig.ir سرور مجازی خریدم پولم رو خورد