من فکر می کنم اینجور چیزا تنظیماتش هم باید دستی باشه و هم تجربی هست کاملا و سرور با سرور هم فرق می کنه . چون تجربه خود من اینجوری بود تا الان
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر می کنم اینجور چیزا تنظیماتش هم باید دستی باشه و هم تجربی هست کاملا و سرور با سرور هم فرق می کنه . چون تجربه خود من اینجوری بود تا الان
من 1/5 سالی میشه ازش استفاده می کنم رو سرور های cpanel
سرعت بالاتر از لایت اسپید هست مصرف منابع کمتر ولی باز بدون مشکل نیست چون از nginx به عنوان پرو کسی آپاچی استفاده می کنه مشکلاتی برای اسکریپت های خاصی مثل WHMCS پیش میاره از نظر تشخیص آی پی !
هر چی تعداد سرویس های فعال در کنار آپاچی بیشتر بشه ، احتمال بروز مشکل در حالت های خاص و شرایط غیر معمول بیشتر میشه
به نظر من هیچ لزومی نداره از آپاچی به صورت همزمان کنار Varnish و Nginx استفاده کنید!
بهترین انتخاب cpnginx.com هست که لایسنسش ماهیانه ۵ دلار هست . فقط از nginx استفاده میکنه و وارنیش رو اصلا نصب نمیکنه . این شرکت همون تولید کننده danginx معروف هم هست
مشکل روی آپاچی 2.2 وجود داره و 2.4 رو تست نکردم تشخیص آیپی هم فقط در این سیستم دیده شده که مشکل داره انجمن ها و ... مشکلی در تشخیص آیپی ندارند
به نظرم باید این موضوع رو به سازنده گزارش کنیم تا شاید در نسخه بعدی این مشکل حل شد یا حداقل راه حلی ارائه کنه معمولا همیشه آنلاین میشه!