پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی آمریکا پورت 1گیگابیت با منابع اختصاصی - شروع از ماهانه 14000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostgozar
ما هاست گذر هستیم و شرکت وست دیتا رو خریدیم با اونا یکی نشدیم.دوست عزیز ممون می شم نام نماینگی از من داشتید رو برام ارسال کنید
دوستان من از ایشون عذر خواهی میکنم! راستش اولش که اسمشون رو دیدم اون اتفاقایی که افتاده بود یادم افتاد خواستم تلافی کنم (بر خلاف حرفی که بالا زدم) واسه همین یک کلاغ چهل کلاغ کردم و اون اتفاقا در این حد نبوده!
مطمئنا کبفیت الان خوبه که 3ساله دارین ادامه میدین!
پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی آمریکا پورت 1گیگابیت با منابع اختصاصی - شروع از ماهانه 14000 تومان
یک VPS ویندوز از ایشون برای آقای مکملی خریداری و WebsitePanel هم نصب کردم روش، مشکلی نداشت و همه چیز عالی داره کار میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
یک VPS ویندوز از ایشون برای آقای مکملی خریداری و WebsitePanel هم نصب کردم روش، مشکلی نداشت و همه چیز عالی داره کار میکنه
ممنون از نظرتون جناب شفیعی عزیز سعی ما اینه سرویس ها همیشه عالی کار کنند
8 عدد سرور مجازی با رم 1 گیگ به صورت قیمت ثابت ماهیانه 25000 تومان
5 عدد سرور مجازی با رم 1 گیگ به صورت قیمت ثابت ماهیانه 25000 تومان
برای خرید پیغام خصوصی ارسال نمایید یا در سایت تیکت ارسال کنید
10 عدد سرور مجازی با رم 1گیگ ماهیانه فقط 22000 تومان
خرید فقط به صورت ارسال تیکت به بخش فروش
ما 4تا سرور آمریکا گرفتیم از ایشون، عالی بوده. تاحالا هم مشکلی نداشته . . .
با تشــــــــــــــکر
8 عدد سرور مجازی با رم 512 قیمت ماهیانه ثابت 18000 تومان
موقعیت سرور آمریکا
جهت سفارش به بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمایید
سرور مجازی با رم 512 فقط ماهیانه 18000 تومان
موقعیت سرور آمریکا
مشخصات سرور:
E3-1230 Xeon 3.2GHz Quad Core w/ hyperthreading, 8M s-cache, Turboboost
پورت 1 Gbps
دیتاسنتر Choopa
مجازی ساز VMWare ESXi 5
فروش محدود