پاسخ : کدوم اسکریپت فروش هاست و دومین را پیشنهاد می دید؟
سلام
واقعا نمیدونم چرا کسانی که اینقدر خودشون اصرار به خرید سیستم من داشتن و هم دموی سیستم را دیده بودند و هم از نال شده استفاده کرده بودند و هم شرایط من را میدونستند اینقدر بی انصاف هستند.
آقای 1mizban شما خودت ۲۰ بار ایمیل زدی و گفتی میخوام.تمامی ایمیل هاش را ذخیره کردم و حتی من پیگیری نکردم و خودت زنگ زدی و اصرار کردی که من این سیستم را میخوام.
آقای قربانی webrang هم که اصلا متوجه نیست چی میخواد.یکی روز زنگ میزنه میگه آدونیس خداس ولی فرداش زنگ میزنه که آدونیس را نمیخوام.پس فرداش زنگ میزنه که میخوام قالبش را عوض کنم و بهم یه قالب مجانی بدید!!!!بهش میگم مجانی که نداریم ولی اگه قالبتون را طراحی کنید ۵ تومن هزینه ی تبدیل قالبتون میشه و میگه باشه تا فردا شب براتون قالب جدید را میفرستم.پس فردا زنگ میزنه و میگه محسن جان این قالب ما چی شد؟؟؟میگم ایمیل نکردید و باز همین داستان تا چند ماه ادامه داره و در نهایت سیستم را پاک میکنه.فردای روزی که سیستم را پاک کرده زنگ میزنه که قالب میخوام و.....
اما mahdik من شما را نمیشناسم و نمیدونم کدوم سیستم من را داری استفاده میکنی یا اینکه نال شده استفاده میکنی.
اما دلایلی که گفتید خیلی جالبه.
هر کسی دوست نداره سیستم به صورت آژاکس باشه کار ۲ دقیقس! و راحت آژاکسش را براش حذف میکنم!!!!
قالبش را نمیتونی تغییر بدید؟اگه از مشتری های خودم باشید براتون pdf چگونگی تغییر در قالب به همراه توضیحات کامل را پس از خریدتون ارسال کرده ام .میتونید مطالعه کنید و یاد بگیرید.
در مورد پیچیدگی بخش کاربری هم حق با شما هست ولی این هم راه داره.
یک ماژول جدید طراحی کردیم و ۳ ماه هست که به مشتری هامون میفروشیمش که دقیقا همین مشکل پیچیده بودن روند خرید را از بین میبره .
در مورد اونی که گفت من ***م .
فوش ناموس به اون آدمی که *** هست.
اگه خیلی راست میگی ۱ مدرک بزار که من ***م و خودت را کامل معرفی کن و نشونی بده تا بیام و بهت ثابت کنم کی ***ه.
===
در جواب سوال کسی که تاپیک را زده.
اگه سواد کارکردن با whmcs را داری که استفاده کن چون همه چیزش تکمیل هست.
اگه میخواهی آدونیس استفاده کنی حتما بخر چون بنده راضی نیستم کسی از سیستمم بدون پرداخت هزینه استفاده کنه.
آدونیس من دامین آنلاین ثبت نمیکنه و همون امکاناتی را داره که در دمویی که بهتون قبل از خریده داده میشه .
۱ قالب رایگان به صورت پیش فرض داره و اگه قالب اختصاصی میخواهی هزینش جدا هست.
من چون دانشجو هستم جواب تلفنم را فقط از ساعت ۷ شب تا ۱۰ شب میدم و فقط برای مواردی جواب تلفن میدم که قبلش ایمیل زده باشید و قرار شده باشه تماس بگیرید نه اینکه هر اشکالی دارید سریع تلفن بزنید.
در موقع امتحانات دانشگاه پشتیبانی ۱ ساعت در روز به کلیه ی مشتریان میدم و بعد از امتحانات برای این پشتیبانی کم آفر هایی میدم.
هزینه ی سیستم به صورت نقدی ۱۲۰ تومن هست و به صورت قسطی ۱۴۰ تومن.
ماژول های بانک سامان و پارسیان هم روی خود سیستم هست.
هر امکان دیگه ای نیاز داشته باشید هزینش جدا از سیستم هست و به عنوان مثال این چند ماژول را داریم :
پرداخت آنلاین با بانک پاسارگاد
پرداخت آنلاین با بانک اقتصاد نوین
ماژول سفارش آنلاین ( همین ماژولی که مشکل پیچیدگی روند خرید را حل کرده )
ماژول ثبت آنلاین دامین در directi
ماژول ارسال خبرنامه به اعضا
به سلام جناب داوری عزیز حال شما ،
آقا حالا چرا ناراحت میشی همیشه گفتند انتقاد بهترین راه پیشرفته، خوب منم اشکالاتی که از نظر من بود رو مطرح کردم و شما هم جواب دادین دیگه ناراحتی نداره که . من سیستم رو از خود شما و به صورت اقساطی خریدم نه تنها سیستم شما بلکه تمام اون سیستم هایی رو که نام بردم خریدم واسه همین به خودم اجازه میده در موردش به راحتی انتقاد کنم .
در مورد اون دوستی که ادعایی نسبت به شما داره بهتره جور دیگه و جای دیگه ای رو انتخاب کنید .
امیدوارم موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
سلام
آقای 1mizban شما خودت ۲۰ بار ایمیل زدی و گفتی میخوام.تمامی ایمیل هاش را ذخیره کردم و حتی من پیگیری نکردم و خودت زنگ زدی و اصرار کردی که من این سیستم را میخوام.
سلام
مگه من در مورد سیستم چیز بدی گفتم ؟ ایمل هایی هم که زدم در مورد امکانات بوده و قیمت ، نسخه دمو بعضی از امکانات رو غیر فعال کرده بودید ، در کل انتقاد من در مورد مسئله سئو و ... بود
مشکل اصلی من تحویل انلان هستش و دامنه هستش که این مورد خیلی برام مهم بود
که شما هم گفتی برات فعالش میکنم ولی تضمین نمیدم که منم گفتم نه .
mahdik من از شما ناراحت نشدم بلکه از کسایی که همین جور دارند راه میرند و میگن سیستم آدونیس بده ناراحت شدم.
من که خدا شاهده کسی را زور نکردم سیستمم را بخره.
هر کسی هم خریده تا اونجا که تونستم بهش ساپورت دادم.
شما هم با seo چه مشکلی دارید؟
بگید چجوری بشه بهتر هست تا من براتون انجام بدم.
در مورد 1Mizban شما چی گفتید؟
برادر من شما درودیوار فروم را پرکردید که آدونیس را نمیخواهید و دوست ندارید و...
تازه میگید چی گفتید؟
من در مورد ثبت آنلاین هاست هم بهتون گفتم اگه خواستید براتون درستش میکنم ولی چون مسئله ای هست که به امنیت مربوط میشه نمیتونم ۱۰۰٪ تضمین کنم که مشکلی براتون پیش نیاد درصورتی که مشکلی هم براتون پیش بیاد شما چیزی از دست نمیدید و میتونید سریع هاست طرف را ساسپند کنید و اینکه این مشکلی نیست که فقط سیستم من داشته باشه بلکه مربوط میشه به امنیت سرور و... که خودتون که توی کار هاست هستید بهتر میدونید حتی با whmc هم ممکنه این مشکلات براتون بوجود بیاد ولی چون دستتون به برنامه نویسای سیستم نمیرسه هیچی نمیگید.
من خودم به شخصه به هیچ عنوان با whmc نمیتونم کار کنم ولی میدونم که خیلی کامل هست و اگه قرار باشه خودم سایتی در این موارد بزنم به هیچ عنوان از whmc استفاده نمیکنم.
یک مورد دیگه هم برای ثبت آنلاین دامین هم عرض کردم یک ماژول داریم که قیمتش ۳۵ تومن هست و در directi دامین را ثبت و پرداخت میکنه ولی چون این ماژول هم با مسائل مالی سر و کار داره به صورت جدا میفروشیم و هر کسی میخره مسئولیت هک شدن سرور و ... به عهده ی خودش هست چون ممکنه کسی سرورتون را هک کنه و در mysql به بانک اطلاعاتی امور مالی کاربران دسترسی پیدا بکنه و موجودی کاربری خودش را افزایش بده و بعد دامین ثبت کنه و چون به صورت آنلاین پرداخت هم میشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
این موضوع که میگم دقیقا بر اساس مستندات و لاگ هایی هست که از ۱ سرور گرفته شده و روش نفوذ را تیم امنیتی سرور اینجوری گزارش دادند که باز هم معلوم میشه که امنیت سیستم من پایین نیست و در حد خوبی هست و امنیت سرور ها در حد پایینی هستند.
موارد خیلی زیادی از نفوذ به سرور گزارش شده که همه میدونید و هیچ ربطی به سیستم ما نداشته
تنها مشکلی که سیستم هایی که من تا به حال نوشتم داشته اند ۱ مورد بوده که مربوط به یکی دیگه از سیستم هام بوده و خوش بختانه به محض ۱-۲ مورد گزارش و ارائه ی مستندات مشکل سیستمشون را حل کردم و خسارت مالی ای هم که دیده بودند را جبران کردم.( که خیلی کم بود)
فکر نکنم کاری بدی کردم یه سیستم رو خریدم حالا مخیوام بفروشم مشکلی داره ؟ فکر نکنم بدی گفته باشم ازش
خیلی هم سیستم مشتری پسندی هستش
در مورد ثبت انلاین هم شما گفتی من امنیت رو تضمین نمیکنم ، خوب وقتی شما اینجوری بگید معلومه من پشیمون میشیم
البته در مرود سرور قبول دارم .
به هر حال اگه موضوعی بوده که باعث ناراحتی شما شده من معذرت میخوام.
سلام
بحث منحرف شد نظرسنجیه نه دعوا و تهمت زنی و ...
whmcs فقط
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eparsdata.net
سلام
بحث منحرف شد نظرسنجیه نه دعوا و تهمت زنی و ...
whmcs فقط
موفق باشید
سلام
آقا چنتا سوال در مورد whmcs میتونید کمکم کنید ؟
آیا قیمت مناسب میشه تهیه کرد ؟
آخه با پلاگینایی که مدنظرم بود یه چی تو مایه های 450.000 در اومد
آیا میشه تغییراتی در بخش کاربری انجام داد که مقداری کاربر پسند بشه ؟
من قصد نداشتم كه در اين تاپيك شركت كنم
چند مساله:
1- سيستم آدونيس خوب ، عالي اصلا بهترين سيستم ولي خوب در عوض حسن هاش ضعف هايي هم داره. اوليش اين هستش كه آقاي داوري تك و تنها داره پشتيباني سيستم رو انجام ميده و آدم رك گويي نيست كه اين شايد نمونه اي از نجابت ايشون باشه ولي اين خودش باعث سوء تفاهم ميشه.
ايشون با من قرار گذاشتند كه سيستم رو قسطي بدند با 50 پيش كه واريز شد و سيستم نصب شد. قرارداد رسمي با مهر شركت و امضاء بسته شد.
قرار شد پلاگين هايي نصب بشه مثل همون فرم سفارش پيشرفته كه الان ميگند 3 ماه هست آمادس ولي من يك ماه پيش كه خواستم ايشون گفتند هنوز تكميل نشده و آماده نيست! و باگ داره هنوز!
ولي اين نكته كه چرا پس از بستن همچين قرار دادي ايشون پاي تلفن به من ميگه 10 تومن بريز بابت فلان ، 5 تومن بابت فلان و . . . .
اين كه من قسطي گرفتم به اين معني نيست كه نتونم نقد بخرم و يا پول ايشون رو بالا بكشم چون اگه اينجور بود قرارداد نميبستم ، چون به من گفتند همچين امكاني رو آقاي داوري گذاشته كه قسطي خريد سيستم رو ، خوب من هم استفاده ميكنم ، ولي اين حرف كه 5 بريز ، 10 بريز با اين قرارداد يكم زشت و زنندست.
به هر حال من سيستم رو پاك كردم و آقاي داوري هم كل پول رو بلوكه كردند و گفتند هزينه نصب! 50 هزار تومان هزينه نصب.
اوه راستي اين رو هم بگم كه كل مشخصات هاست ، دست ايشون بود. (و به دليل راه هاي ورودي كه خودشون در سيستم دارند ، حتي با تغيير كلمه عبور ، بنابر اين اطلاعات كليه مشتريان ، اطلاعات ادمين سرور كه تمام ديتابيس ها و فايل ها در آنجاست و . . . دسترسي مستقيم دارند. صحبت اين نيست كه ايشون قصد همچين كاري رو دارند ولي به هر حال اين ايرادات بود و يكي از اصلي ترين دليل ها بعد از اون بي احترامي 10 تومن بريز ، 5 تومن بريز حريم خصوصي بود كه حفظ نشد. چون فكر نكنم سيستم ايشون از VB و يا WHC قدرتمند تر باشه كه خودشون شخصا اقدام به نصب كنند.)
با توجه به اينكه وبرنگ هم با ايشون كار ميكرد و بارها ايشون رو به من معرفي كرده بود و در حال حاظر پيمان هم ظاهرا كمي دلخور هستند به نظر ميرسه آقاي داوري بهتر هست تو سياستهاي خودشون كمي تجديد نظر كنند.
تمام موارد بالا صرفا تجربه بنده بود و قصد هيچ بي احترامي به آقاي داوري نداشتم ، همانطور كه قبلا به خودشون گفتم آخرين نسخه نال شده اين سيستم رو داشتم ولي چون هدفم حمايت از برنامه نويس ايراني بود (قبلش فا هاستينگ خريدم و بعدش سيكما و بعد آدونيس و الان هم پرشين اسكريپت برام طراحي كرده و . . . . ) با تمام درخواست هاي ايشون موافقت كردم.
ايشون در زمينه طراحي و كلا php جزو بهترين ها هستند و ميتونند بهتر از اين هم بشند.
ممنون از توجه تمامي دوستان و آرزوي موفقيت براي آقاي داوري
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irancms
من قصد نداشتم كه در اين تاپيك شركت كنم
چند مساله:
1- سيستم آدونيس خوب ، عالي اصلا بهترين سيستم ولي خوب در عوض حسن هاش ضعف هايي هم داره. اوليش اين هستش كه آقاي داوري تك و تنها داره پشتيباني سيستم رو انجام ميده و آدم رك گويي نيست كه اين شايد نمونه اي از نجابت ايشون باشه ولي اين خودش باعث سوء تفاهم ميشه.
ايشون با من قرار گذاشتند كه سيستم رو قسطي بدند با 50 پيش كه واريز شد و سيستم نصب شد. قرارداد رسمي با مهر شركت و امضاء بسته شد.
قرار شد پلاگين هايي نصب بشه مثل همون فرم سفارش پيشرفته كه الان ميگند 3 ماه هست آمادس ولي من يك ماه پيش كه خواستم ايشون گفتند هنوز تكميل نشده و آماده نيست! و باگ داره هنوز!
ولي اين نكته كه چرا پس از بستن همچين قرار دادي ايشون پاي تلفن به من ميگه 10 تومن بريز بابت فلان ، 5 تومن بابت فلان و . . . .
اين كه من قسطي گرفتم به اين معني نيست كه نتونم نقد بخرم و يا پول ايشون رو بالا بكشم چون اگه اينجور بود قرارداد نميبستم ، چون به من گفتند همچين امكاني رو آقاي داوري گذاشته كه قسطي خريد سيستم رو ، خوب من هم استفاده ميكنم ، ولي اين حرف كه 5 بريز ، 10 بريز با اين قرارداد يكم زشت و زنندست.
به هر حال من سيستم رو پاك كردم و آقاي داوري هم كل پول رو بلوكه كردند و گفتند هزينه نصب! 50 هزار تومان هزينه نصب.
اوه راستي اين رو هم بگم كه كل مشخصات هاست ، دست ايشون بود. (و به دليل راه هاي ورودي كه خودشون در سيستم دارند ، حتي با تغيير كلمه عبور ، بنابر اين اطلاعات كليه مشتريان ، اطلاعات ادمين سرور كه تمام ديتابيس ها و فايل ها در آنجاست و . . . دسترسي مستقيم دارند. صحبت اين نيست كه ايشون قصد همچين كاري رو دارند ولي به هر حال اين ايرادات بود و يكي از اصلي ترين دليل ها بعد از اون بي احترامي 10 تومن بريز ، 5 تومن بريز حريم خصوصي بود كه حفظ نشد. چون فكر نكنم سيستم ايشون از vb و يا whc قدرتمند تر باشه كه خودشون شخصا اقدام به نصب كنند.)
با توجه به اينكه وبرنگ هم با ايشون كار ميكرد و بارها ايشون رو به من معرفي كرده بود و در حال حاظر پيمان هم ظاهرا كمي دلخور هستند به نظر ميرسه آقاي داوري بهتر هست تو سياستهاي خودشون كمي تجديد نظر كنند.
تمام موارد بالا صرفا تجربه بنده بود و قصد هيچ بي احترامي به آقاي داوري نداشتم ، همانطور كه قبلا به خودشون گفتم آخرين نسخه نال شده اين سيستم رو داشتم ولي چون هدفم حمايت از برنامه نويس ايراني بود (قبلش فا هاستينگ خريدم و بعدش سيكما و بعد آدونيس و الان هم پرشين اسكريپت برام طراحي كرده و . . . . ) با تمام درخواست هاي ايشون موافقت كردم.
ايشون در زمينه طراحي و كلا php جزو بهترين ها هستند و ميتونند بهتر از اين هم بشند.
ممنون از توجه تمامي دوستان و آرزوي موفقيت براي آقاي داوري
به این میگن یک انتقاد منطقی و مودبانه.
امیدوارم آقای داوری توضیح لازم رو ارائه بدن.
ميتونيد در مورد sama crm هم تحقيق کنيد.
امکانات متفاوتی با سيستم های فوق داره.
مثلا کارت شارژ که شما ميتونيد کارت شارژ تعريف کنيد و به نمايندگانتون بديد و اونها کار فروش از طريق کارت شارژ رو انجام بدند.
يا application ای که روی windows تون نصب ميشه و به محض تغيير سفارشات يا تيکت ها به شما هشدار لازم رو ميده.
تيکت داخل همين سيستم تعبيه شده. با امکان تعریف دپارتمان های مختلف
و... که ميتونيد روی وبسايت ببينيد.
اگر خواستيد ميتونم يوزر پسورد دمو بدم.
با تشکر
علی اميری