بله مشکل سراسریه
من قبلا با سرعت 512 حدود 7 کامپیوتر رو به هم شبکه کرده بودم و 7 نفر هم راضی بودند ولی الان خودم تنها از 512 استفاده میکنم اعصابم خرد میشه! جیمیلی که دو ثانیه ای میومد حدود 35 40 ثانیه میکشه تا بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
بله مشکل سراسریه
من قبلا با سرعت 512 حدود 7 کامپیوتر رو به هم شبکه کرده بودم و 7 نفر هم راضی بودند ولی الان خودم تنها از 512 استفاده میکنم اعصابم خرد میشه! جیمیلی که دو ثانیه ای میومد حدود 35 40 ثانیه میکشه تا بیاد
مال ما مشکلین نداره.. فکر کنم علت اینه که از ترکیه داریم فیبر میگریم :d
من از اکانت با سرعت 1 مگ استفاده میکنم
وضع اونطوری هم که شما میگین بد نیست
ولی با ایده آل خیلی فاصله داریم.
تو خونه آسمان فراز استفاده میکنم که فقط تو مواقع خاص سرعت پایین میاد و بقیه مواقع عادی هست.
تو دفتر هم پیشگامان هست که باز مشکل چندانی ندیدم ولی بعضی مواقع به صورت چند دقیقه کند میشه
در کل به جز مناسبتها و قبل و بعدشون(فکر کنم بشه حدود یک چهارم روزها!) بقیه مواقع مشکلی نیست
والا ما که بیچاره شدیم با این پیشگامان. روز و شب و مناسبت نمیشناسه (البته از 1 ماه پیش) و هر صفحه رو باید شونصد بار رفرش کنم تا بالا بیاد
وقتی Google و Ping میکنم ، مثل دندون های مادر بزرگ یکی در میون reply میگیرم .. هرچی فکر میکنم 5 سال پیش وضعیت اینترنت ام بهتر از حالا بود :105:
البته این مشکل برای من حدود یک هفته هست اتفاق افتاده....
فکرشو بکنید. کاری که باید توی ۲۲ ساعت انجام میشد بخاطر قطعی ها و سرعت پایین حدود ۵ روز طول کشیده.