پاسخ : پارامتر های mysql و مقادیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
InnoDB یک نوع از Engine های قابل استفاده در mysql هست که باعث میشه سرعت نوشتن در تیبل ها افزایش پیدا کنه ولی اگر در حین کارکرد کرش کنه احتمال از دست رفتن اطلاعات زیاد هست .
برای استفاده از innodb باید نوع Engine مربوط به اون تیبلی که میخواین سرعت نوشتن روش زیاد باشه رو innodb بزارید ( با phpmyadmin هم میشه )
این فایل که گذاشتین یک فایل زیپ هست که خالیه ! چیزی توش نبود !
خب این یک یوزرنیم و پسورد root مربوط به mysql رو میخواد . شما با یکی از راهنماهای زیر میتونید پسورد root مربوط به mysql رو ریست کنید .
root password mysql in kloxo - Web Hosting Talk
MySQL Change root Password
MySQL Change Password via SSH - Host1Plus.com
و بعد از به دست آوردن پسورد root دستور رو به صورت زیر اجرا کنید :
mysqlcheck -oA --user root -p
یک سوال .
سرور شما چه مقدار فضای خالی داره ؟
خروجی دستور df -h چی هست ؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید ..پست قبلی آپدیت شد ...و لینک هم تصحیح شد. با حجم 900کیلوبایت تقریباً
یک سوال هم پرسیدم راجع به tmp که گفتین
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فضای سرور 100 گیگه حدود 14 گیگش پر شده ..
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/simfs 100G 14G 87G 14% /
ممنونم ازون دستور و راهنماییتون...innodb رو ایشالا بعد از حل مشکل ریستارت روش کار میکنم ...
اون دستور رو که اجرا کردم به یک خط رسید : nicefuni_vir.post_userbox_tweets Table is already up to date
همین جا گیر کرد دیگه ادامه نداد مجبور شدم putty رو ببندم از نو باز کنم.
پاسخ : پارامتر های mysql و مقادیر
دوستان من وب سرور سایت رو گذاشتم رو nginx خالی
الان سرور یک روز و خورده ایه روشنه ...ولی سرعت پایین تر رفته و کاربران هم از چهل پنجاه بیشتر نمیشن ... منابع هم هنوز کلی خالی دارن ...
چی کارش میشه کرد ؟