پاسخ : درخواست هاست اشتراکی 1 گیگ از سرور ایران
نقل قول:
من به کسی توهین نکردم
فقط گفتم سرویس دهنده های زیر کلاه بردار نیستند
parsehosting.com
hostspace.ir
rominahost.ir
Faraso.ir
vipservice.ir
billing.maroonhost.com
در ضمن هر وقت گفتم خاک انداز ...
وقتی لیست میدی میگی اینا کلاه بردار نیستن ، یعنی به طرفت داری غیر مستقیم میگی تو کلاه برداری!!
جوری جواب میدی انگار که اینا مالتو خوردن .
جمله اخرتون هم که شعور شمارو به معرض نمایش گذاشت
طرز صحبت شما توهین نباشه ، زننده هست. وای به حاله توهین!
اون فراسو که پشتیبانیش در حد ما قبل تاریخه! 4-5 بار تیکت زدم برای دریافت رمز جدید اونم برای ثبت دامنه.. هنوز که هنوزه رمز جدید ندادن. (بنا به دلایلی بازیابی رمز امکان نداشت) پیشتیبانی هاست و سرورشون چی باشه خدا میدونه ..
پ.ن: سو تفاهم نشه .من کارم هاستینگ نیست و افرادی که این تاپیک رو reply کردن رو در حد اسم هاستینگشون میشناسم و بس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali26393
سرویس شما را از قبل بررسی کردم و از شما بابت قیمت های عادلانه و غیر کلاه بردارانه شما سپاس گذارم
عزیز این روزها کلاه برداشتن دموده شده الان کلاه میزان نشنیدی میگن کلاه رفت سرم یا سرم کلاه گذاشتن.
کلاه برداری واسه زمان بو که الان بولدش کردین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali26393
سرویس شما را از قبل بررسی کردم و از شما بابت قیمت های عادلانه و غیر کلاه بردارانه شما سپاس گذارم
راستی یکی از همکارنتان در اینجا درباره سرویس شما اعلام خرابی می کرد لطفا بررسی کنید
فکر کنم کاربر
RoobinaServer باشد
با تشکر و سپاس؛
ایشون درباره vipservice.ir فکر کنم اظهار نظر فرموده بودند
از اعلام شما ممنونم
در خدمتتون هستیم
(شرایط جدید + قیمت ها بروزرسانی گردیدند)
موفق و موید باشید قربان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali26393
لطفا به جای اسپم، آفر دهید
به نظر من یکی از شرایط ریسلری باید سن بالای 18 سال باشد[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color]
سلام.
به نظر شما شرکت هایی مثل بریتانیا و... که قیمت هایی بالاتر از جناب سجادیه دارند هم کلاه بردار هستند ؟یا اگر دوستان دیگری هم اعلام می کردند کلاه بردار بودن چون قیمت بالاتری دارند ؟
این دلیل نمیشه که همه باید یک قیمت ارائه دهند بعد شما آنهایی که قیمت بالاتر دارند کلاهبردار و چیزهای دیگه ای نام ببرید یکم روی این موضوع ها تامل کنید
به جای توهین به دیگران به راحتی وقتی آفری را دریافت کردید اگر مد نظرتون نبود لحاظ نکنید آن را دیگر نیازی به این کار ها نیست
شما هم که لیست آنهایی که قیمت عالی دارند در اختیار دارید پس چه نیازی به اتلاف وقت هست
انشالا موفق پیروز باشید:53:.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali26393
لطفا به جای اسپم، آفر دهید
به نظر من یکی از شرایط ریسلری باید سن بالای 18 سال باشد[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color]
بله خیلی وقت پیش اتفاقا بنده گفتم تو تاپیک های همین انجمن بود ولی کو گوش شنوا- ثبت نام هم در انجمن حداقل سن 18 باشه خیلی خوب میشه.(پست های قبلی پاک میکنم)
ارادتمند سجادیه
یا حق
جالبه!
ایشون به همه توهین کرد بعد پست هاشو پاک کرد ای کاش کمی هم احترام قائل بشید برای افراد!
ضمنن بنده در پ.خ لینک پشتیبانی دروپال که بر روی سرور ما است دادم خدمتتون نه لینک شرکت را
به روبینا سرور عزیز هم پیشنهاد میکنم توجه به این حرفها نکنند
موفق باشید