پاسخ : کولوکیشن در ایران با پهنای باند بالای 2 ترابایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azizi_php
قیمت چند میلیونی که فرمودید به چه صورت هست؟ یعنی یک بار پرداخت هست یا باید در هر دوره زمانی پرداخت شود؟ دوباره ماهیانه باید مبلغی بپردازیم؟
با واحد فروش افرانت یا پارس آنلاین و ... در ساعات کاری تماس بگیرید راهنمایی می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azizi_php
قیمت چند میلیونی که فرمودید به چه صورت هست؟ یعنی یک بار پرداخت هست یا باید در هر دوره زمانی پرداخت شود؟ دوباره ماهیانه باید مبلغی بپردازیم؟
عزیز قیدش رو بزن تو ایران
AFR@NET
تا سقف 1 tb پهنای باند میده ظاهرآ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azizi_php
سلام.
می خواستم بپرسم قیمت کولوکیشن 1 یونیت و با پهنای باند بالای 2 ترا بایت در ماه چقدر هزینه دارد؟ آیا با وجود چنین پهنای باندی، کولوکیشن در ایران مقرون به صرفه هست یا خیر؟
از میان شرکت های ارائه دهنده سروریس کولوکیشن کدامیک برای پهنای باند بالا مناسب ترند. (از نظر هزینه)
سلام
اول اینکه باید دید برای چه کاری می خواید تا بشه نظر داد به صرفه هست یا نه
دوم شما فقط ملاکتون قیمت هست؟ حدود 800 تا 900 هزینه کلوتون میشه البته بدون ای پی (اگر از خدمات شرکت هایی که خودشون کلو کردن و سرورشون داخل دیتاسنتر بالا هست استفاده کنید هزینتون کمتر میشه)
نقل قول:
AFR@NET
تا سقف 1 tb پهنای باند میده ظاهرآ
داخل سایت اینجور نوشته ، اما واقعیت چیزه دیگه ای هست . محدودیتی ندارن و خوشحالم میشن شما اگر خربداری کنید
اتفاقا محدودیت پهنای باند شدیدی دارند یعنی اگر بیشتر از یک ترابایت پهنای باند بخواهید باید لینک اختصاصی خریداری کنید که بسیار گرانقیمت می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
اتفاقا محدودیت پهنای باند شدیدی دارند یعنی اگر بیشتر از یک ترابایت پهنای باند بخواهید باید لینک اختصاصی خریداری کنید که بسیار گرانقیمت می باشد.
اینجور نیست دوست عزیز ، لطفا اگر اطلاعات دقیقی ندارید با پستاتون مردم رو گیج نکنید
من خودم شخصا ماهانه بالای 3 ترابایت مصرف دارم
ما 5 tb نیاز داشتیم که گفتن نمیتونیم بدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rz04
ما 5 tb نیاز داشتیم که گفتن نمیتونیم بدیم.
کجا بهتون گفت نمی تونن بدن؟
اگر خواستید اطلاع بدید من کاری می کنم بهتون بدن
موفق باشید
من مستقیما با یکی از مسئولین فروش افرانت صحبت کرده ام.