پاسخ : نیاز به نویسنده برای سایت دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
حاجی من کاری به این کارها ندارم
چند تا نکته جالب توی سایت شما هست
- تبلیغات سایت شما چرا عقده تبلیغات دارید!!! شرکت پیشگامان و liliume بهتون تبلیغ دادن مبارکتون باشه ولی کدش را اشتباه گذاشتی!!! لازم به ذکر هر تبلیغ برای یک سایت کد میشه به این فکر نکرده بودی!
- راستی نگاهی به تبلیغات متنی خودت انداختی که حتی تبلیغات متنی سایت آسان دانلود هم کپ زدی:))
خیلی برام جالبه که عقده کپ زدن داری!!!
راستی آرشیو موضوعی دسته ای آسان دانلود را برداشتی عجب گافی داده بودی تمام لینکهاش مال سایت آسان دانلود بود!
این هم ببین کپی برابر اصل هست! نکنه خودت درست کردی و اونها کپی کردند!!
کد:
http://ads.sepiddownload.com/Text-Ads.php
کد:
http://www.ads.asandownload.com/Text-Ads.php
دسته بندی و رنگ بندی سایتت هم که دیگه هیچی!
بقیه مطالبت هم بشین خودت مقایسه کن که خودت نوشتی یا کپی سایتهای دیگه هست
آخر کلام خیلی اعتماد به نفست بالاست بهت تبریک میگم از رو که نمیری:))
قابل توجه عزیزان کپی کننده مگه شما خودتون مطالبتون رو از کجا میارین؟؟
در یک حالت میتونین بگین اختصاصیه که خودتون تولید کنید
مسه سایت گنول که خودش انکود میکنه
سایت بلک باکس ری پک که بازی رئ به طرز عجیبی فشرده میکنه
شما خودتون دارین کپی میزنین بعد میاین میگین که آره فلانی از من کپی زد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi-110
قابل توجه عزیزان کپی کننده مگه شما خودتون مطالبتون رو از کجا میارین؟؟
در یک حالت میتونین بگین اختصاصیه که خودتون تولید کنید
مسه سایت گنول که خودش انکود میکنه
سایت بلک باکس ری پک که بازی رئ به طرز عجیبی فشرده میکنه
سلام
اقا یحیی عزیز ، خوبی ؟ چه خبر ? :d
متاسفانه کسانی هستند که یا مقداری پول بگیرن و یا به هرحال هرطور شده بخوان تاپیک شخصیو خراب کنند ! البته ما به این طور آدما خیلی توجه نداریم ، اگر بخواییم وقتمونو رو اینا بذاریم که کارمون جلو نمیره که :D
غیر اینه ؟ !!!
این دوست عزیزمون فکر کرده الان میهن دانلودو داره اداره میکنه که با ما به بحث پرداخته و به بنده میگه تو کپی زنی ! خوب من کپی زنم ! یکی نیست بهش بگه به تو چه که من کپی زنم ! البته شما بهش گفتی دیگه تقریبا ! هرکی بود میفهمید ! منم بیش ازین پیاز داغشو زیاد نمیکنم :d
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
به نام خدا
سلام
به یک نفر نیاز مندیم روزی 1 پست فقط بزنه تو سایت و در ازای پستش 800 تومان دریافت خواهد کرد. پستی که میزنند باید کاملا اختصاصی باشه و به هیچ وجه کپی نباشه !
شرایط :
1- آشنایی با vps و کار باهاش (مهم)
2- آشنایی با وردپرس و افزونه های مربوطه به مطلب گذاری و سئو و... + یاد داشتن مطلب گذاشتن (خیلی مهم)
3- انتشار روزانه فقط 1 پست در روز
4- سابقه کاری در سایت های مشابه و وردپرسی همکار (اینم مهمه)
5- پنج پست اول به صورت آزمایشی و رایگان زده میشه از طرفشون
6- کپی نبودن مطالب + تصاویر و متون + کاملا اختصاصی باید باشه پست (بشدت مهم :| )
7 - حتما باید با منابع خارجی آشنا باشید و بازی ها ، نرم افزارها و عکس ها و انیمیشن ها و مستندات و ... رو که یه سایت دانلود مرجع باید داشته باشه رو باید در روزهای هفته به صورت متفاوت بذارید.
تمام موارد بالا مهم هستند که همشو باید داشته باشید.
واسه ی یه دونه پستتون در زوز هم 800 تومانه قیمتش... نه کمتر نه بیشتر ! فقط خواهشا کپی برداری و ... از سایتای ایرانی نباشه ! مخصوصا خود فایل ها ! به عنوان مثال یکی از نویسنده های قبلی انیمیشنی از انیمیشن های سایت دانلودها برداشته بود که خوب اگر دانلود کرده باشین متوجه میشین که جندبار نام سایتشونو توی انیمیشن نمایان میکنن ! به هیچ وجه نباید اینطوری باشه ! کاملا باید منبع معتبر داشته باشید و رقیب ما محصوب نشه ! حتما یه نفر حرفه ای باشه ! درضمن هر 2 هفته یه بار تسویه میشه + این چند پست آزمایشی هم میشه که تو یه روز زد ; چون هدف فقط سنجیدن توانتونه که اگر حرفه ای باشید قطعا به صورت ماهانه و مبلغ بیشتر پس از 2 ماه نویسندگی در سایت استخدام شده و حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره و ثابت هست ! البته اگر کارو تمیز انجام بدید و کپی و ... نباشه !
لطفا همینجا اعلام کنید...
با تشکر
سلام من آماده همكاري با شما هستم
با سلام
من آماده همكار جهت نويسنده سايت هستم
سلام من میتونم سابقه کار هم دارم و میتونم پست اختصاصی بدم مشکلی نیست برای سایتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
letsgo78
سلام من میتونم سابقه کار هم دارم و میتونم پست اختصاصی بدم مشکلی نیست برای سایتتون
سلام
ای دی یاهو + شماره تلفن رو برام پ.خ کنید.
id : mohammadzeraat78 و شماره تلفنم 09388465631 هستش آی دیمو ادد کنید