پاسخ : هتزنر یا ovh !؟ مسئله این است !
به نظر بنده هتزنر گزینه بهتری است .. الان 2 ساله باهشون کار کردم.. جز 3-4 تا ابیور مشکل زیادی پیش نیومده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isoroush
[
واقعا از توضیحات کامل شما سه عزیز ممنونم ، توضیحات کاملی بود ، پس یعنی هر کدام دنگ و فنگ های خاص خودشان را دارند! worldstreem رو چطور می بینید؟
از هتزنر و OVH که به نظرم دیتاسنتر های درجه دوم یا حتی سوم هستند پریدین به worldstream؟؟؟
کیفیت و کار worldstream رو به کلی از مقایسه با این دو دیتاسنتر جدا کنید
worldstream هلند سرور اختصاصی نداشتم تا به حال اما سرور مجازی و سرور میزبانی از این دیتاسنتر داشتم
چند تا از همکاران هم worldstream داشتند و خیلی راضی بودن
اما یکی از دلایل مهمی که زیاد بین ایرانی ها نیست قیمت های بالاست که بر اساس سرویس با کیفیتی که می گیرید به نظر من قیمت خوبی دارن
از نظر سخت افزار ، پورت ، کیفیت شبکه ، مسلما ovh برتری به هتزنر دارد.
قبلا در تاپیک های زیادی بحث شد
عزیز شما ovh بگیر واسه پورت هم هزینه کن 1 گیگابیت یگیر -توصیه های دوستان عالی هستند - هارد رو سعی کن sata3 یه sas بگیر
بنا بر گفته دوستان و تجربه این چند ماهه اخیر عملاً دیتاسنتر هتزنر به کاربران ایرانی به صورت نامحسوس اعلام کرده است که از ما سرویس نگیرید . دلیلش هم همان پاسخ ندادن ها و سر سری گرفتن مسئولیت پشتیبانی کاربران ایرانی .
با توجه تحقیق به عمل آمده فقط چند کشور در این لیست پشتیبانی بد قرار دارند که متاسفانه ایران هم جزء ان می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashawebhost
بنا بر گفته دوستان و تجربه این چند ماهه اخیر عملاً دیتاسنتر هتزنر به کاربران ایرانی به صورت نامحسوس اعلام کرده است که از ما سرویس نگیرید . دلیلش هم همان پاسخ ندادن ها و سر سری گرفتن مسئولیت پشتیبانی کاربران ایرانی .
با توجه تحقیق به عمل آمده فقط چند کشور در این لیست پشتیبانی بد قرار دارند که متاسفانه ایران هم جزء ان می باشد.
سلام
متاسفانه و از روی شرمندگی باید بگم که حرف شما رو قبول ندارم
چون هیچ وقت هتزنر به ما نه دیر پاسخ داده و نه سرسری
از اول هم گفتیم ایرانی هستیم
حتی خیلی ها رو میشناسم با کارت ملی verify کردند و هیچ مشکلی ندارن:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
سلام
متاسفانه و از روی شرمندگی باید بگم که حرف شما رو قبول ندارم
چون هیچ وقت هتزنر به ما نه دیر پاسخ داده و نه سرسری
از اول هم گفتیم ایرانی هستیم
حتی خیلی ها رو میشناسم با کارت ملی verify کردند و هیچ مشکلی ندارن:53:
هتزنر و کلا خارجی ها با ایران مشکل دارند و این که با کارت ملی وریفای میکنند مطمئن باشد که براشون حتما مشکل پیش میاد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
هتزنر و کلا خارجی ها با ایران مشکل دارند و این که با کارت ملی وریفای میکنند مطمئن باشد که براشون حتما مشکل پیش میاد .
سلام
جهت اطلاعتون باید هرض کنم که تا بحال یک ایرانی هم با هتزنر مشکل پیدا نکرده
اونایی که به مشکل خوردند کسانی بودند که اطلاعات fake دادند به جای اطلاعات واقعی خودشون ! :53:
سلام مجدد
به نظر شما یک دیتاسنتر خارجی به کارت ملی ایرانی که معلوم نیست اصل است یا نه چه نیازی دارد ؟!!
اگر بحث پاسپورت بود باز معقول تر به نظر میرسید .
در مورد کار اصولی تقریباً همه آقای هوشیار را می شناسند و نحوه کار شرافتمندانه ایشون رو .. اتفاق برای ایشون افتاد میتوانید سوال بفرمائید.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashawebhost
سلام مجدد
به نظر شما یک دیتاسنتر خارجی به کارت ملی ایرانی که معلوم نیست اصل است یا نه چه نیازی دارد ؟!!
اگر بحث پاسپورت بود باز معقول تر به نظر میرسید .
در مورد کار اصولی تقریباً همه آقای هوشیار را می شناسند و نحوه کار شرافتمندانه ایشون رو .. اتفاق برای ایشون افتاد میتوانید سوال بفرمائید.
موفق باشید.
سلام
من عرض کردم حتی با کارت ملی هم قبول دارن ایرانی رو (خودم با پاسپورت verify کردم)
بله آقا رحمان رو هم میشناسم ولی در جریان کارشون نبودم