بله دوست عزیز......بعضی سرور ها بعد از مرور یک ماه کم کم کند شده....و دان میشوند که عده ای آن را ناشی از افزایش حجم دیتا بیس یا افزایش بازدید میدانند..در صورتی که این طور نیست..
با همان سرور میتوانید کار خود را انجام دهید و نیاز به ارتقاع نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
بله دوست عزیز......بعضی سرور ها بعد از مرور یک ماه کم کم کند شده....و دان میشوند که عده ای آن را ناشی از افزایش حجم دیتا بیس یا افزایش بازدید میدانند..در صورتی که این طور نیست..
با همان سرور میتوانید کار خود را انجام دهید و نیاز به ارتقاع نیست
با سلام
همکاران راست میگن
کانفیگ هر جا نمیتونه یک چیز باشه
ما کانفیگ آپاچ سرور خودمون رو یک سرور مثل مال خودمون وقتی قرار دادیم
کلا آپاچ داون شد
زمانی که تنظیمات رو مبتنی بر اطلاعات و مشخصات سرور اوکی کردیم
سرور عین موشک شد!
هر کانفیگی هر جایی جواب نمیده
این رو مد نظر داشته باشید
دوست عزیزم..آپاچی رو اصلا با mysql مقایسه نفرمایید....100 % درسته اگه من تنظیمانت آپاچی یک سرور که مثلا لینوکس هستش رو بیارم کپی کنم روی یک سر.ور دیگه آپاچی دیگه پینگ نمیده..... آپاچی تنها کافیه یک ویریگول توی httpd.conf وارد کنید تا لود نشه.....در تنظیمات آپاچی بهتره تنها پارامتر های اعداد را کمی دستکاری کرد و اگر alive time off هستش رو به on تبدیل کرد...هر سروری بعد از نصب اصلا نیاز به دستکاری یا کپی تنظیمات دیگری ندارد...
اصلا پیشنهاد من اینه که my.conf رو دست نزنید...اگر هم باز کردید چیزی توش بود همه رو پاک کنید و تنها پارامتر های اول یعنی
mysqld]
socket = /var/lib/mysql/mysql.sock
max_connections=؟؟؟
را قرار بدید بعد ضخیره کنید و بعد اس کیو ال را ریستارت بدید...میبینید که فورا ریستارت میشود...
چون در این حالت pid خود را از mysql safe گرفته و تنها دستورات pid و max connection را ار my.conf میگیرد..... دوستان عزیز اگر اگر این روش را هم امتحان کنید 100% جواب مثبت خواهید گرفت....تشکر یادتون نره