سلام.. فکر می کنم اگر کسی یک ماه از این دوستان تازه کار اکانت بگیره ؛ از ماه دوم دیگه صدر صد میره یه جای دیگه..!
ولی خوب همه یه روزی تازه کار بودن ؛ آدم باید توی کار باشه که تجربه کسب کنه..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.. فکر می کنم اگر کسی یک ماه از این دوستان تازه کار اکانت بگیره ؛ از ماه دوم دیگه صدر صد میره یه جای دیگه..!
ولی خوب همه یه روزی تازه کار بودن ؛ آدم باید توی کار باشه که تجربه کسب کنه..
بنام حق
.........
واقعا دوستمون تاپیک خوبی زدن
اینی که میگید تو همه کارا هست اونجا ها رو نمیدونم ولی تو تبریز یه موقع همه دیدن موبایل خوبه فروشش همه زدن به کار موبایل که هیچ چی هم نمیدونستن حالا هم بوتیک مد شده همه میرن تو این کار یه موقعی هم کفش فرو شی و ...
من خودم الان شرکت ثبت شده دارم قدرت مالی هم اونقدری دارم که بتونم تو چند ماه بیام با دوستان رقایت کنم ولی بخدا بدجور بازار رو خراب کردن چون هیچ اتحادیه نداره . بابا این سیگار فروش ها هم اتحادیه دارند ولی نمیدونم چرا کسی به هاستینگ رسیدگی نمیکنه بخدا الان ادلیستام تو یاهو رو حاضرم بدم نکاه کنید یا خواننده هستن :)) یا دارن هاست میفروشن باز اگه کارشون خوب باشه ادم حرصش نمیگیره ولی هیچ کدومشون اصلا تو این کار سررشته ندارن.
مهم این هست که همکارانی که تجربه بالایی دارند و بصورت حرفه ای کار رو دنبال می کنند کار خودشون رو ادامه بدند و کیفیت سرور ها رو بالا ببرند و اگر نقصی هست برطرف کنند و کیفیت بهتری ارائه بدهند.
کیفیت هیچگاه اتفاقی بدست نمیاد. مشتریانی که بدنبال هزینه های پایین هستند بعد از اندکی گذران با هاست های ارزان قیمت و قیمت های بقول دوستان عجیب! متوجه علت ارزونی این هاست ها میشن.
مشتری اونقدر هاست های مختلف رو امتحان می کنه تا در نهیات هاست با کیفیت رو شناسایی می کنه و برای همیشه( اگر مشکلی پیش نیاد) در اونجا موندگار میشه. این رو تجربه به ما ثابت کرده دوستان هم حتما از مشتریان خودشون چنین شکایاتی از هاست های ارزون قیمت رو شنیدند و تفاوت رو با هاست با کیفیت فعلیشون درک می کنند.