پاسخ : سولات و مشکلات رایج در مورد پورت 100 و 1000 سرور اختصاصی
آقا به شدت همتون زدید توی جاده خاکی!!!
فکر کنید سرور از خودمه نه وی پی اس هست نه وی پی اس میده یک سرور اختصاصی با پورت 1 گیگ و یک لینک را با سرعت 128 مگ دانلود میده سوال من اینه اگه من محدودیتی روی سرعت دانلود سرور قرار ندهم و به عنوان مثال 10 نفر در ثانیه از این سرور دانلود کنند همگی با سرعت 128 مگ دانلود میکننند اگر 100 نفر شدند چی منظور من اینه میخوام بدونم چطوری میشه!
دوست عزیز توضیح دادم که،بسته به وب سرور و کانفیگ طریقه مدیریت منابع و down stream یوزر هاییی که دارد دانلود میکنند فرق میکنه
شما کانفیگ درست انجام بدید منابع رو مدیریت کنید 100 نفرم که بیان رو پورت سرعت خیلی نوسان نکنه(برعکسشم هست بدون کانفیگ یکی بشه دوتا سرعت میچسبه به کف)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
آقا به شدت همتون زدید توی جاده خاکی!!!
فکر کنید سرور از خودمه نه وی پی اس هست نه وی پی اس میده یک سرور اختصاصی با پورت 1 گیگ و یک لینک را با سرعت 128 مگ دانلود میده سوال من اینه اگه من محدودیتی روی سرعت دانلود سرور قرار ندهم و به عنوان مثال 10 نفر در ثانیه از این سرور دانلود کنند همگی با سرعت 128 مگ دانلود میکننند اگر 100 نفر شدند چی منظور من اینه میخوام بدونم چطوری میشه!
تای اونجایی که من میدونم پورت 1 گیگابیت میدن یه وقت فکر نکنید گیگا بایت
و هر 1 گیگابایت برابر 8 گیگابیت
پس پورت 1 گیگ نهایتش 128 مگابایت دانلود میده
:-?
اگر شما پورت 1000 داشته باشی و یک نفر بیاد با سرعت بالا که مثلا 128 هست شروع به دانلود کنه و نفر دوم هم بیاد ...
اول اینکه : نفر اول 128 مگ در ثانیه دانلودمی کنه و کارش قاعدتا سریع تموم می شه.
دوم : نفر دوم که شروع می کنه به دانلود ، سرعت اولی به نسبت کم می شه و نفر دوم هم با حداقل ظرفیت سرعت دانلود می کنه .
برای همین روی سرور های شلوغ سرعت برای همه کم می شه.
:)
فکر کنم شما دنبال خروجی پورت باشی بهتر باشه
دانلود 120 مگ داخل سرور شاید بده که این Inbound حساب میشه ولی خروجی یه بحث دیگست که outbound حساب میشه
پورت 1 گیگ رو اکثرا 200mbps گارانتی میکنن که 20-23 مگابایت خروجی میده و 200 نفر با سرعت 100kb دانلود کنن پورت مشغول میشه و بقیه تو دانلود دچار مشکل میشن و یا دیر کانکنت میشن به سرور برای دانلود و هی قطع و وصل و یا 0 میشه .