سلام
آقای علیگلی تایید میشن ، 4 سرور از ایشون تهیه کردیم ، و تا امروز رضایت کامل داریم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آقای علیگلی تایید میشن ، 4 سرور از ایشون تهیه کردیم ، و تا امروز رضایت کامل داریم
سلام
من هم از ایشون دوتا سرویس دارم هم هاست و هم سرور مجازی
کارشون وقعا خوبه/ هم خدماتشون خوبه و هم اینکه پشتیبانی خوبی دارن
اقاي عليگلي خيلي سرور هاش عاليه من سرور انگلستان رو گرفتم
از همه بهتر پشتيباني سرورهاشه خداييش با صبر و ارامش مشكل رو بر طرف مي كنه
من از بين چند سروري كه تا به حال گردم از هزار نويس خيلي راضيم دمش گرم
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما جناب آقای گلی
از آنچه تا حالا در این انجمن مطالعه کردم متوجه شدم شما یکی از فروشنده های مطمئن و با انصاف هستید .
تقاضا + دلیل :
از aشرکت *** هاست دانلود تهیه کردیم و البته نیاز ما بسیار کم است . هاست دانلود تحویل داده شد اما چند فایل ویدئویی وارد هاست کردیم که متاسفانه وقتی روی آن کلیک میکنیم بجای دانلود بصورت کد نویسی باز میشود و هر چه اسکریپت لیچ برای انتقال سرور به سرور فایل نصب کردیم برای فایلها اصلا اسکریپت ها جواب نداد و با اینکه گفته بودند نصب اسکریپت مشکلی ندارد متاسفانه با خطلا مواجه میشدیم . اسکریپت آپلودسنتر هم که لازم داریم رو نصب کردیم مجدد با خطا روبرو شدیم . یک مورد فایل زیپ شده 5 مگی را انتقال دادیم و شروع به دانلود کرد اما حالت رزیوم نداشت که این بسیار بد بود . خلاصه مطلب اینکه یا ما اطلاعاتی در این زمینه نداریم یا مشکلی در هاست وجود دارد . البته تیکت ارسال کردیم و منتظر جواب دوستان هستیم .
آنچه گفته شد شرح حالی بود که با توجه به نیازهای ما شما بفرمایید آیا تهیه سرور میتواند کار ما را راه بیاندازد و نیاز ما را مرتفع کند یا خیر ؟! ( لینک دانلود مستقیم فایل بسیار محدود ، نصب اسکریپت آپلودسنتر محدود به فایلهای بسیار کم حجم در حد زیر 20 مگ و عکس )
آیا کار با سرور نیاز به آموزش خاص دارد ؟
با توجه به نیاز بسیار اندک ما فقط برای حفظ تعدادی فایل ویدئویی آیا مورد ارزانتری نیز دارید یا خیر ؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید ،
شاد باشید
با سلام
سپاسگذارم.
راه حل از نظر من :
نکته اول : اینکه از چه شرکتی چه سرویسی تهیه نمودید و پشتیبانی آن شرکت با چه روشی به شما پاسخ داده اند و ... خوشایند نیست در تایپک فروش هزارنویس مطرح شود، و خواهش میکنم نام شرکت را ویرایش کنید به ** . البته می دانم که هدف شما توضیح دقیق داستان بوده است.
نکته دوم : شما می توانید سرور مجازی با کنترل پنل "سی پنل" تهیه نمایید و با نصب و کانفیگی که توسط هزارنوس برای اولین بار ( رایگان ) انجام می دهد، کارهایی که مد نظر دارید را انجام دهید و از سرویس و نیازهایی که مد نظر دارید با خیال آسوده بهره ببرید.
نکته سوم : کمترین پلن پیشنهاد ما به شما :
Reds-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 50 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
ماهانه 40 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
نکته چهارم : لایسنس سی پنل برای 15 روز رایگان میباشد، می توانید یک اکانت FTP تهیه نمایید و وقتی لایسنس منقضی هم می گردد شما به راحتی بتوانید با نرم افزارهای مخصوص FTP اطلاعات خود را آپلود و ویرایش نمایید.
سال نو بر شما مبارک :53:
سلام
دو سرور مجازی از ایشان تهیه شد و فقط توی یک جمله بگم که تابحال از شرکت ایرانی چنین پشتیبانی رو دریافت نکردم !!! واقعا سورپرایز شدم ;)
موفق باشید و پایدار
من ازشون یک سرور گرفتم پشتیبانی عالیه
یک سرور خریداری کردیم . تا این جای امر پشتیبانی عالی بوده امیدوارم به همین شکل باشه
ممنون
سلام از این سرور ها برای سایت دانلود میشه استفاده کرد؟