پاسخ : نحوه move کردن دامنه
این متن پیغامشون توی تیکت هستش
نقل قول:
برای دامنه ای ار خیر رایگان نیست
کافیست شما در هنگام تمدید دامنه اقدام به انتقال کنید بعد از انتقال دامنه شما یک سال تمدید خواهد شد
میگن وقتی دامنت منقضی شد از طریق انتقال دامنه ، دامنه رو به ما انتقال بده
دوست عزیز انتقال دامنه ir به شخص دیگری شامل 2500 تومان هزینه میشه ولی شما که نمیخوای دامنت رو به اسم شخص دیگری بکنید که بخوای هزینه بدی میخوای Dns تغییر بدی توی تنظیمات دامنه کارگزار جدیدت رو تعرف کن :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
good_man
دوست عزیز انتقال دامنه ir به شخص دیگری شامل 2500 تومان هزینه میشه ولی شما که نمیخوای دامنت رو به اسم شخص دیگری بکنید که بخوای هزینه بدی میخوای Dns تغییر بدی توی تنظیمات دامنه کارگزار جدیدت رو تعرف کن :|
.
من نمیخوام دامنه م رو بفروشم میخوام کارگزارم رو عوض کنم تا کس دیگه ای برام تمدیدش کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h4k3r
.
من نمیخوام دامنه م رو بفروشم میخوام کارگزارم رو عوض کنم تا کس دیگه ای برام تمدیدش کنه
سلام.
برای تمدید دامنه توسط نماینده دیگر شما باید به پنل خودتون داخل nic.ir برید دامنه مورد نظر را انتخاب کنید سپس به قسمت رابط ها>تغییر رابط ها بروید و بعد شناسه نماینده که قرار است دامنه شما رو تمدید کنند را به عنوال رابط مالی قرار دهید
یا به قسمت مشخصه های شناسه پنل خود برید و قسمت رابط های مجازی>مدیریت رابط های مجاز و رابط مالی را روی گزینه خودم و نمایندگان قرار دهید.
بعد از انجام درخواست تمدید را برای نماینده ارسال کنید.
موفق باشید.
اگه هنوز متوجه نشدی تا کامل تر براتون توضیح بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
good_man
اگه هنوز متوجه نشدی تا کامل تر براتون توضیح بدم
نه داداش گرفتم
باید قسمت رابط ها رو تغییر بدم و از طریق اون شرکت در هنگام انقضا گزینه میخواهم این شرکت دامنه رو برایم تمدید کند را بزنم