پاسخ : مشکل Time Out شدن vps ها
الان توجه کردم تو وی پی اس هایی که تایم اوت نیستند پینگ 4.2.2.4 تایم اوت هست و پینگ سرور اصلی هم بالا 500 میره و سرور های دیگه اولش پینگشون بالا میره و بعد تایو اوت میشن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
بله ما هم همین مشکل داشتیم که حل کردیم...
در صورت تمایل یک وی پی اس ویندوز 2008 آپدیت شده در اختیار ما بزارید یک موضوع برسی کنیم اگر مشابهت باشه اطلاع می دم که مشکل از کجاست.
با 2003 نمیشه متاسفانه 2008 آماده نداریم
یک ویندوز 2003 با نصب .net 4 ارسال کنید لطفا کاملا ویندوز آپدیت باشد.
پ.خ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
یک ویندوز 2003 با نصب .net 4 ارسال کنید لطفا کاملا ویندوز آپدیت باشد.
پ.خ کنید
ببخشید من 2003 رو دارم اما منظور از net 4 رو متوجه نشدم
دیتاسنتر تو جواب گفته طبق تجربه این مشکل یعنی به سرور دی داس دارن میزنن چاره چیه چیکار باید کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majam
ببخشید من 2003 رو دارم اما منظور از net 4 رو متوجه نشدم
Microsoft .NET Framework 4
دیتاسنتر تو جواب گفته طبق تجربه این مشکل یعنی به سرور دی داس دارن میزنن چاره چیه چیکار باید کنم
مشکل مشابه داریم . دوستان راهنمایی بفرمایند
باسلام
خیلی جالب میباشد نظر دوستان! میشه بفرمایید RAM سرور اگر مشکل داشته باشد چه ارتباطی به TIME OUT های بعضی از وی پی اس ها دارد؟
مشکل استارتر تاپیک و بقیه دوستان از اتک وی پی اس ها به هم به صورت ناخواسته میباشد!
VMware vShield: Virtualization Security for Virtual Datacenters and Cloud Infrastructures
را نصب کنید(دقت داشته باشید اگر اشتباه نصب کنید به مشکل بزرگی برخورد میکنید اگر بلد نیستید از کسی که این کار را قبلا انجام داده است کمک بخواهید)
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
خیلی جالب میباشد نظر دوستان! میشه بفرمایید RAM سرور اگر مشکل داشته باشد چه ارتباطی به TIME OUT های بعضی از وی پی اس ها دارد؟
مشکل استارتر تاپیک و بقیه دوستان از اتک وی پی اس ها به هم به صورت ناخواسته میباشد!
VMware vShield: Virtualization Security for Virtual Datacenters and Cloud Infrastructures
را نصب کنید(دقت داشته باشید اگر اشتباه نصب کنید به مشکل بزرگی برخورد میکنید اگر بلد نیستید از کسی که این کار را قبلا انجام داده است کمک بخواهید)
موفق باشید.
این ظاهرا لایسنس داره . درسته؟