هاست که دارم
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
هوس سرور کردم;)
ای دی یاهو تونو می دین
نمایش نسخه قابل چاپ
هاست که دارم
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
هوس سرور کردم;)
ای دی یاهو تونو می دین
دوست عزیز کسی که گواهینامه نداره و یک بار هم رانندگی نکرده نمیره بشینه پشت تریلی!
اگر هم سرور میخوای باید کاملا مدیریت شده بگیری و بیشتر از اینها پول بدی
سلام
هاست که دارم
هوس سرور کردم
ای دی یاهوتونو می دین
تو ياهو آن نميشم ! همينجا صحبت ميكنيم :d
راستي اگه سروراختصاصي بخواي فكر نميكنم چيزي پائينتر از 100 هزار تومان گير بياري !
سروراختصاصي سرچ كن ببين قيمت ها بالاي 150 تومنه ! حتي تا 1 ميليون هم هست
ولي ساهان با 13% تخفيف ميده ، يه خوبيش هم اينه كه پنل دايركت ادمين رو هم نصب ميكنه روي سرور !
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
تو ياهو آن نميشم ! همينجا صحبت ميكنيم :d
راستي اگه سروراختصاصي بخواي فكر نميكنم چيزي پائينتر از 100 هزار تومان گير بياري !
سروراختصاصي سرچ كن ببين قيمت ها بالاي 150 تومنه ! حتي تا 1 ميليون هم هست
ولي ساهان با 13% تخفيف ميده ، يه خوبيش هم اينه كه پنل دايركت ادمين رو هم نصب ميكنه روي سرور !
اره راست می گی.از کجا مدیریت شده بگیرم.اگه نگیرم چجوری یاد بگیرم.بلاخره شما هم یه روز یاد نداشتی اما خریدی و کار کردی یاد گرفتی....
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
من سر از پنل های سرور در نمی یارم میشه توضیح بدین بیشتر
بله نه من و همه روز اول بلد نبودند
اما شما رفتین دنبال سرور همین روز اول
یک یا دو ماهی رو یاد بگیرین. اول هاست بگیرین. با کنترل پنل ها آشنا بشین. بعد لینوکس یاد بگیرین. وی پی اس بگیرین.
بعد از همه اینها سرور بگیرین
همين ساهان هاست مديريت شده ميده !
هزينه مديريت : 55 هزار تومان هر ماه !
نگاه روشن پارس هم مديريت شده ميده با همون قيمت
به نظر من هم اول با ريسلر و بعد سرور مجازی و در نهايت سرور اختصاصی شروع کني بهتره.
والا مشکلات زيادی در اين راه خواهی داشت و پول های زيادی رو به هدر ميدي!
معمولا سرور خوب ارزان نیست اگر هم باشه پشتیبانی ضعیفی دارد .
سلام
راستش تا حالا هاست و لیسلر همه شو خریدم