سلام
سروری که از چند اپی استفاده میکنه برای اکانتاش چطوریه روی اپی اصلی که داریکت نصبه این تصبه میشه و کارای برای همه داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سروری که از چند اپی استفاده میکنه برای اکانتاش چطوریه روی اپی اصلی که داریکت نصبه این تصبه میشه و کارای برای همه داره ؟
مشکلی نداره . روی آی پی اصلی اجرا میشه .
میتونم بپرسم چرا سایت خودتون رو litespeed هست ؟
چون روی سی پنل هست این پلاگین هم سی پنل ساپورت نمی کنه .
حالا دوباره سوال پیش می یاد اگه دایرکت آدمین با این پلاگین خوبه چرا شما خودتون استفاده نمی کنید :)
پ.ن دلیل سوال بالا هم پیدا شد چون سایت ایشون روی هاست اشتراکی هست ( میهن وب هاست )
فکر نکنم خوب در بیاد مثلا من اسکریپتی بفروشم در حالی که خودم دارم از هاست اشتراکی استفاده می کنم با یک سیستم دیگه برای تست قدرت پلاگین هم شده باید سایت خودم هم روی همون سیستم باشه , شخص یا شرکتی که پلاگین یا وب سروری می نویسه سایت اصلی خودشون هم رو روی سیستمی که نوشتن ران می کنن مثل آپاچه , لایت اسپید , سی پنل و.... استانداردش به این صورت هست .
من باهاشون مشکلی ندارم اتفاقا خودم از اولین کسایی بودم کمه از پروژه شون استقبال کردم و حتما در آینده استفاده میکنم برای دایرکت ادمین .
ما هم مشکلی نداریم سوال شما جواب دادم و سیستم استاندارد که همه جا رعایت می شه توضیح دادم .
امیدواریم موفق باشند .
سلام .
ممنون از همتون که این سوال رو پرسیدید . همونطور که دوست خوبمون گفتند سایت روی هاست اشتراکی هست و از اختیار بنده هم خارج که بخوام روش انجینکس نصب کنم . در مورد اینکه میگن کسی که مینویسه باید از محصول خودش استفاده کنه هم درست ولی بنده nginx رو ننوشتم و آقای igor نوشتن :) بنده یه پلاگین نوشتم براش نه خودشو ....
پلاگین رویه اپاچ چند ساپرت میشه ؟ باید چند نصب کرده باشیم ؟2.2.23 خوب هست!!!
من هم پلاگین ایشون رو استفاده کردم . واقعا خیلی خوب جواب داده .
امیدوارم با نسخه جدید هم بتونیم کار کنیم .
ورژن اپاچی شما چند بوده دوست عزیز ؟