فقط ورد پرس
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط ورد پرس
سلام
به این موضوع دقت داشته باشید قصد راه اندازی سایت موزیک دارید نه سایت تفریحی که ایندکس شدن براتون مهم باشه سایت شما چیلتر میشه و مجبورید دامنه جدید ثبت کنید شما باید هزینه کنید و در وب سایتهای پر بازدید تبلیغات بدین تا کاربر جمع کنید
میشه گفت در ورژن های گذشته سئو نیوک زیاد تعریفی نداشت ولی در ورژن 8.3 پیشرفت خیلی خوبی داشته
من نیوک پیشنهاد میدم
وردپرس رو عشقه
تازه من با ویبولتین ستش هم کردم
توپه توپ شده
یه حالی میده
من نیوک پیشنهاد میدم
خودم سایت با wp زیاد seo کردم ولی واسه موزیک nuke انتخاب کن
اگه داری تو لوکال تست میکنی سی ام اس ها رو ، یه نگاهی هم به nukelearn.com بنداز
نيوك
فقط وردپرس - (نیوک هر چی هم که باشه مسخره ترین پشتیبانی رو داره)
دوستان با تشکر از راهنمایی هاتون اینو هم بگم که سایت موسیقی مجاز هست و تمامی مطالب از خوانندگان داخل ایران و دارای مجوز هست
خودم نظرم وردپرسه به دلیل ایندکس بهتر و سریعتر در گوگل نسبت به نیوک
ولی قالب براش پیدا نمی کنم و قیمت های طراحی هم که بهم دادن نمیتونم تقبل کنم اگه میشه در مورد قالب راهنماییم کنید
با تشکر
ورد پرس در اصل برای مدیریت وبلاگ شخصی درست شده.
سایت ورد پرس خودشم یه سرویس دهنده ی وبلاگه و معمولا وردپرس رو برای سایت های شخصی یا وبلاگ مانند استفاده می کنند.
هرچند توی ایران خیلی طرفدار داره.
بهتره این رو در نظر داشته باشی که ببینی کسی که هرکدوم رو پشنهاد میده آیا با دوتاشون کار کرده؟
برای موزیک, فیلم و .... یه لازم نیست دوباره کاری بشه. اگه سایتا های معتبر و قوی رو نیگا کنی بخش اعظمشون نیوک دارند.
در ضمن من بالشخصه جوملا رو ترجیح میدم.:-*
و با وردپرس, نیوک, جوملا, دیتا لایف, انواع مدل های نیوک هم کار کردم.
اگر واقعا می خوای انتخاب کنی, یه پیشنهاد بهتر دارم
به جای اینکه اینقدر سردرگم بشی, بهتره روی یک دامنه دیگه به نوبت هرکدوم رو امتحان کنی, یه مدت باهاشون کار کنی و بعد خودت واقعا درک می کنی که چی برات بهتره.
همچین هم سخت نیستند, 4 هفته کارکردن باهاشون باعث میشه خودت یه پا استاد بشی.
موفق باشید.
عضو دایم انجمن و همچین حرفایی ؟؟
شما چک کن ببین چه سایت های بزرگی دارند از وردپرس استفاده میکنند.. خیلی عذر خواهی میکنما بلد نیستید این سیستم رو با چند روش ساده امن کنید لطفا ندونستنتونو سره وردپرس خالی نکنید .
3 سال دارم با وردپرس کار میکنم دریغ از کوچیک ترین مشکلی و در آخر وردپرس فوق العادس