پاسخ : سرور مجازی با 2 گیگ رم اختصاصی
سلام از هلند میتونم میزبانی شما رو داشته باشم با هارد رید
اگر مایل بودید اطلاعات من در امضا موجوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام از هلند میتونم میزبانی شما رو داشته باشم با هارد رید
اگر مایل بودید اطلاعات من در امضا موجوده
چندتا سوال: سرورتون Raid 1 هست یا 10؟، cpuش هر کدوم از هسته هاش رو 900MHz کار می کنن؟، می تونین حداقل اون 10mbit یا یه خورده بیشتر رو ست کنین؟(البت جسارت نشه)، 79 تومن یه ذره زیاد نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa6706
عزیز ما ۲تا هم ازتون نودِ ۳۵ تومنی بگیریم باز میشه ۷۰ تومن و یه چیز تو مایههای درخواست من در میاد(شاید بهتر)، حالا این تفاوت قیمت چیه؟ البت شاید بخاطر ویندوز باشه ولی مگه با ویندوز کرک شده کار ما راه نمیفته؟ در ضمن سرور نبایستی لگ داشته باشه
منابع اختصاصی و منابع اشتراکی تفاوتی ندارند؟!
شما قرار هست میزان زیادی پورت مصرف داشته باشید تقریبا به انداره 5 تا سرور نرمال مصرف کنید به خاطر همین تضمین حداقل 10mb رومی خواهید,بهای مصرف باید دریافت بشه این مصرف فقط پورت نیست در همین زمان فشار زیادی به هارد وارد میشه پس مطئنن و...
به جای فروش 4-5 سرور به چند نفر که فشار تقسیم بشه منابع و باری که قرار بود تقسیم شده وارد بشه توسط یک سرور وارد بشه و اون 4-5 تا دیگه به فروش نرسد.
بله میشه رم 4 گیگ رو راحت 30 تومان هم توی انجمن خرید اما آیا پردازنده کافی و اختصاصی هست برای شما آیا هارد ها iops لازم رو برای منابع اختصاص یافته برای داشتن بهترین عملکرد دارد ؟ حتی اگر اختصاصی هم باشند دارند؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
منابع اختصاصی و منابع اشتراکی تفاوتی ندارند؟!
شما قرار هست میزان زیادی پورت مصرف داشته باشید تقریبا به انداره 5 تا سرور نرمال مصرف کنید به خاطر همین تضمین حداقل 10 مگابایت رو می خواهید,بهای مصرف باید دریافت بشه این مصرف فقط پورت نیست در همین زمان فشار زیادی به هارد وارد میشه پس مطئنن و...
به جای فروش 4-5 سرور به چند نفر که فشار تقسیم بشه منابع و باری که قرار بود تقسیم شده وارد بشه توسط یک سرور وارد بشه و اون 4-5 تا دیگه به فروش نرسد.
بله میشه رم 4 گیگ رو راحت 30 تومان هم توی انجمن خرید اما آیا پردازنده کافی و اختصاصی هست برای شما آیا هارد ها iops لازم رو برای منابع اختصاص یافته برای داشتن بهترین عملکرد دارد ؟ حتی اگر اختصاصی هم باشند دارند؟!
ممنون که جواب دادین، من حداقل 10mbit خواستم نه 10mbyte(البت گفتم هرچی بیشتر بهتر)، در ضمن هارد های شما Raid10 هست و به خاطر همین I/Oش خیلی بیشتر از اینه که یه سرور بتونه فشاری زیادی روش بیاره، در ضمن چبزی که به هارد فشار می آره برنامه های فشرده سازه که ما کاری باهاش نداریم، بعدش مگه شما سروراتونو با 1GHz و رم 2 می دین share هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa6706
ممنون که جواب دادین، من حداقل 10mbit خواستم نه 10mbyte(البت گفتم هرچی بیشتر بهتر)، در ضمن هارد های شما Raid10 هست و به خاطر همین I/Oش خیلی بیشتر از اینه که یه سرور بتونه فشاری زیادی روش بیاره، در ضمن چبزی که به هارد فشار می آره برنامه های فشرده سازه که ما کاری باهاش نداریم، بعدش مگه شما سروراتونو با 1GHz و رم 2 می دین share هست؟
پردازنده که به کاربران داده میشه به اشتراک هست اما نه اشتراکی که هیچ موقع در دست رس نباشد!
اشتراکی که 24 ساعته منابع خرید شده در دست رس هست نه دست نیافتنی :)
اون گیم که قرار 24 run باشه روی دیسک سخت قرار نیست چیزی بنویسه اون دیتابیس احتمالا گسترده شما قرار نیست ذخیره و خواندن اطلاعات داشته باشه در حجم بالا×
گیم سرور میزبانی نکردیم تا این لحظه ولی چیزیه که مشهود هست باید کنترل شده به دریافت کننده چنین سروری سرویس داد. iops کاربران که فقط در حال زیپ و اکسترا باشند و فشار مادام مشاهده بشه از کاربر لمیت می کنیم که برای کاربران دیگه مشکلی پیش نیاد.
با سلام
در خدمتیم
با اطلاعات موجود در امضاء با بنده ارتباط برقرار کنید
موفق باشید
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa6706
سلام خدمت providerهای عزیز
من یه سرور می خوام با شرایط زیر:
CPU: 2core (حداقل 2000MHz)
Ram: 2gig
HDD: 30gig with Raid1 (اگه Raid 10 باشه که چه بهتر)
و از همه مهمتر
این رو واسه Game Server می خوام واسه همین حداقل پهنای باند اختصاصی واسه این vps باید 10mbit باشه(بیشتر باشه که چه بهتر) و uptime حداقل 99.9 باشه
در ضمن تضمینی می خوام
اگه این موارد رو دارین بسم الله
با سلام
این منابع می تونیم در اختیار شما بذاریم
هارد اینترپرایس 64 مگبافر بدون رید