پاسخ : فروش سرور اختصاصی با 32 گیگ رم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
با سلام ایمیل تون رو قرار بدین براتون ارسال میکنم و لطفا از پخشش جدا خودداری نمایید
با تشکر :">
support@hugeserver.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
ببخشید قصد تخریب ندارم
شما که میخوای تو این انجمن فعالیت کنی بهتر است مدرک را بزارید .بعدا میزارم که نشد حرف:-&
دوست عزیز شما اگر مدرک میخوایید لطفا کمی صبر کنید .
با تشکر از نظرتون :">
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
براتون ارسال میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
براتون ارسال میشه
تا کی صبر کنم؟ اگه میتونید برام سریع بفرستید. همین الان هم بهاشون تماس بگیر بهشون بگو که هنوزم میگن که پول منو نمیدن و هم چین کاربری نداشتن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
تا کی صبر کنم؟ اگه میتونید برام سریع بفرستید. همین الان هم بهاشون تماس بگیر بهشون بگو که هنوزم میگن که پول منو نمیدن و هم چین کاربری نداشتن؟
دوست عزیز درحال اماده سازی هتسم . لطفا صبور باشید .
تیکه کلام جدیده!
من که تاییدش میکنم :)
ببخشید یکی میشه بگه چطوری رو یک سرور 32 گیگ رم میخوره؟ تاحالا ندیده بودم:106: آنوقت سی پی یو amd ؟!!
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
آنوقت 4 ترابایت هم هاردشه؟ یعنی 8 تا 500 گیگ روش بسته؟
آقا شفاف سازی کنيد ما هم بدونيم چه خبره تو اين بازار هاست و دامين
FDCserver همیشه این قدر طول میده واسه تحویل سرور؟
یا فقط وضعیت شما اینجوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ببخشید یکی میشه بگه چطوری رو یک سرور 32 گیگ رم میخوره؟ تاحالا ندیده بودم:106: آنوقت سی پی یو amd ؟!!
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
بله fdcserver یه سرور داره amd که تا 32 گیگ رم میخوره و دل هست و 4 تا هارد 1 ترا. البته کانفیگ این سرور با 4 گیگ رم و 500 تا هارد299 دلاره و تا اونجایی که من میدونم به ازای هر 8 گیگ رم اضافه ماهانه 30 دلار و یا 120 دلار یک بار برای همیشه! و به اضاهی هر 1 ترا هارد 15 دلار ماهانه و یا 120 دلار یکبار برای همیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز چه ربطی به ای ام دی بودن داره مادر برد باید ساپورت کنه که میکنه
این هم مشخصات سرور
Dell PowerEdge T605 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 - 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 (8 x 2.33Ghz)
4GB DDR2 Ram (Up to 32GB)
3 x 250GB SATA Hard Drive
6000GB Data Transfer
1Gbps Connection