پاسخ : « پارس ســرور» مستر ریسلر , نامحدود , سی پنل , لایت اسپید فقط 40 هزارتومان «پارس سرور»
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Khosravi
با سلام
دوست عزیز لطف کنید با مدرک حرفتونو ثابت کنید و اگر نه با مدیران وب هاستینگ از سمت مراجعه قضایی پیگیری میشه ای پی تونو در میاریم
که بیاید دادگاه حرفتون ثابت کنید
دوست عزیز سعی کنید برای زدن این حرف ها مدرک بیارید موفق باشید
:)) :)):))
پاسخ : « پارس ســرور» مستر ریسلر , نامحدود , سی پنل , لایت اسپید فقط 40 هزارتومان «پارس سرور»
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian Boy
:)) :)):)) با چه رویی هنوز اینجا فعالیت میکنی مدیرا چند بار بنت کنن نیازی نیست من چیزی رو ثابت کنم برادر نادرخان که از شما خرید کرد خودش از بچهای حراست وزارت دفاعه اشاره کنه سه شماره رفیقاش تو حراست ناجا (بخش سایبری) در سایتو برای همیشه میبندن نیازیم به دادگاه نیست همه تیکتاو غیرتم pdf کرده بود بفرسته واسه حاج امیر بی خیال شد. برو دعا کن خورد به میلاد پیامبر
ایشون اینکارو کردند شما این وسط چه کاره اید>؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian Boy
:)) :)):)) با چه رویی هنوز اینجا فعالیت میکنی مدیرا چند بار بنت کنن نیازی نیست من چیزی رو ثابت کنم برادر نادرخان که از شما خرید کرد خودش از بچهای حراست وزارت دفاعه اشاره کنه سه شماره رفیقاش تو حراست ناجا (بخش سایبری) در سایتو برای همیشه میبندن نیازیم به دادگاه نیست همه تیکتاو غیرتم pdf کرده بود بفرسته واسه حاج امیر بی خیال شد. برو دعا کن خورد به میلاد پیامبر
این همه دکوپوز فقط برای 20 تومان پوله
اگه در جریان نیستید پس باشید
که پرداخت شده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Khosravi
این همه دکوپوز فقط برای 20 تومان پوله
اگه در جریان نیستید پس باشید
که پرداخت شده
موفق باشید
سلام..
42 تومن من چی؟؟ که راحت بهانه اوردی کشیدی بالا...پول منم پس بده اگه راست میگی
همه دروغ میگن غیر شما!!!
من سرویس گرفتم یه سرور بدرد نخور دادی من بعد هم اینقدر معطل کردی که بشه 4 روز یه قانون هم جور کردی گفتی دیگه پولو نمیدیم!!
تاسف بار هست اینو نوشتم خیال نکنی ما از پشت کوه اومدیم چون داری فعالیت میکنی هیچی ننوشتم 40 تومن پولی نیست ولی اینکارا هم دیگه نکن!! مظلوم نمایی هم درنیار
از اين بابا هيشكي نخره كه يه كلاهبرداره .