به این موضوع تا به حال بر نخوردم !!
لطف میکنین هرجا دیدین برام لینک کنین
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من دارم سكته مي زنم!!! ديتابيس هام همه غيب شدن!!! دارم قاطي مي كنم ! چه خبره تو اين وارز هاست ؟!!! يكي به داد برسه ! اي خدا چرا تحقيق نكردم ؟!! به خاطر 4 تومن ارزونتر بودن! واي اگه اطلاعاتم به باد بره!
تجربه ؟؟!! حاصل يك سال كارم اون تو هست ! شما هم بيا نمك به زحم بپاش
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
دوستان صاحب هاست چه احتمالي ميدن ؟ هيچ ديتابيسي تو سي پتلم نيست!! خود سايتشون هم همه ديتابيساش نيست و نابودن ! يكي يه نظري بده
متاسفاه الان دوره زمانی شده که بعضی هامون هر کاری دلمون می خواد می کنیم و میایم پیش بقیه با ژست گرفتن قصه .... میگیم.
جناب ir-logo یا همون آقای زرگران و یا بهتر بگم دهکده وب که همون webvillage.ir میشه به فکر کارهای خودتون و جوابگویی به مشتری های ناراضی تون باشین.
از متهم کردن دیگران چیزی عاید شما نمیشه.از ما گفتن
ول كنيد آقا اين حرفا رو
يكي جواب منو بده. چه علتي ميتونه داشته باشه
بله متاسفانه
اين فقط تيكت داره تيكتشم كه وابسته به ديتابيسه كار نميكنه! عجب بدبختي شد !!
دوست عزیز
به اعصابتون مسلط باشید, بجای پست دادن اینجا یک ایمیل بزنید
دیتابیس ها در حال restore هستند
با تشکر
مسلط باشم ؟ چي چي رو مسلط باشم ؟ بك آپ يه ماه پيش رو ميخواي آپ كني بايد مسلط باشم ؟ همين ديشب تا ساعتاي 4 داشتم رو سايت كار مي كردم مسلط باشم ؟! خودت باشي مسلط ميشي ؟ اين همه زحمت منو كي كيخاد تاوانشو بده ؟ جنابعالي ؟ ايميل بزنم ؟! از كجا ؟ از سيستم تيكت خودت كه اولين چيزيه كه دان ميشه ؟ هنوز يك هفته نگذشته از تاريخ اين تاپيك ! واقعا خوب چيزيه !
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
جناب 1eng.ir كه تشكر كردي از ايشون. يك لحظه ميتوني خودتو جاي من و دوستان ديگه اي كه سرويس دارن از ايشون بذاري؟