پاسخ : آموزش اضافه کردن هارد در ویندوز سرور ۲۰۰۳ و ۲۰۰۸ به درایو c
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
واقعا جامع و کامل بود
با تشکر
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
بدون نیاز به نصب Easeus هم میشه درایو c رو اکستند کرد . بعد از این که دیسک اصلی رو از vmware ریسایز کردید
پس از ورود به ویندوز در قسمت command line از دستور زیر استفاده کنید :
- diskpart
- list volume
اینجا لیست درایو ها رو نشون میده . مثلا درایو آخر درایو c هست ( که مینویسه تو نتایج درایو ها رو )
- select volume 2
اینجا درایو مربوطه رو انتخاب میکنید ( عدد 2 یا هر عدد دیگه ای رو تو لیست قبلی نشون میده بهتون )
- extend
همین !
درایو در همون لحظه extend میشه ! بدون ریبوت
این روش هم می شه ولی برای بعضی از دوستان فهم این روش کمی سخت تر است
به هر حال تشکر از آموزش شما ، آموزش به پست اول اضافه شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhriMAN_7211
عکس که ضمیمه کردید کامل متوجه موضوع نشدم
اما توضیح کلی به این روش است که شما هارد رو ابتدا اضافه می کنید، سپس یک درایو جدید ادد می کنید،پس از اضافه کردن درایو جدید مانند آموزش هارد را ادغام می کنید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
اما توضیح کلی به این روش است که شما هارد رو ابتدا اضافه می کنید، سپس یک درایو جدید ادد می کنید،پس از اضافه کردن درایو جدید مانند آموزش هارد را ادغام می کنید
شرمنده من یکم سوالمو درست نپرسیدم
توضیحات شما کامل بود من هم روش اول و دوم رو امتحان کردم ولی از این روشا نتونستم این 2 تا رو ادغام کنم برای ادغام این 2 تا دیسک روشی هست ؟
فایل پیوست 10772
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
منظورشون این بود سرورهایی که دوتادرایو ودوتا پارتیشن جدا دارن میشه از این روش استفاده کرد و یکیشون کرد که جواب این سوال خیر هست و نمیشه دوتاشون یکی کرد
با درود و سپاس!
خدا خیرتون بده...
خیلی به این آموزش نیاز داشتم
در ایرانی که بیشتر هاستینگ ها به کاربران آماتور مثله من پشتیبانی خوبی اراده نمیدن به چنین فضاهایی واقعن نیاز داریم.
سپاس از ادمین سایت و همه کاربران خوبش..:53:
----------------------------
دوستان،سرور مجازی من ویندوز سرور2003 با 100 گیگ هارد هست.
درخواست افزایش دادم،الان 10 گیگ unallocated دارم و میخوام به C اضافه کنم.
فقط راستش می ترسم،چون اگر 100 گیگ دیتا بپره کار سایت تمومه و همه زحمت هام بر باد میره..
خواهشمندم راهنمایی کنین،کدوم روش مطمئن تر هست؟ کنسول؟ یا نرم افزار ؟
پس از ادغام فقط یکبار ویندوز ریست شه بسه؟
------------------------------
انجام شد!
سپاسگزارم!!!!
-----------------
فقط برای دوستانی که در آینده این تاپیک رو می خونن می خواستم بگم،این روش کار می کنه
فقط یادتون باشه پس از ساخت درایو(E) روی apply در بالای پنجره کلیک کنین تا اعمال بشه،سپس ری استارت کنین.
پس از بالا اومدن دوباره ویندوز برنامه رو بار کنین و برین واسه merge اون رو هم apply کنین و ریست کنین
:105:
(این نکته رو برای این گفتم که در سرور من تا اضافه کردن درایو E رو apply و ریست نکردم ادغام انجام نشد و خطا می داد.گفتم این تجربه رو به اشتراک بگذارم)
ممنونم ازتون آموزشهای تصویری واقعا موثرند
البته من اول خاموش میکنم بعد هارد در وی ام ور اضاقه میکنم و بعدش تازه باید وارد سرور بشم و از طریق منیجمنت هاردو اکی کنم
با تشکر از شما.میخاستم بدونم وی ام نسخه های دیگه ی هم داره و اگه داره همین اموزش تو نسخه های دیگه به چه صورت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid99
با تشکر از شما.میخاستم بدونم وی ام نسخه های دیگه ی هم داره و اگه داره همین اموزش تو نسخه های دیگه به چه صورت هست
شما در هر ویندوزی از این روش می تونید هارد رو ادغام کنید