s4u
خوب می تونه باشه..
نمایش نسخه قابل چاپ
s4u
خوب می تونه باشه..
فقط بایت هاست
من 4 سال پیش ازشون ریسلر داشتم
کیفیتش عالی بود !
با ایرانی بودن منم مشکلی نداشتن
اگر دامنه آی آر نداشته باشید میتونید از جاست هاست بگیرید من خودم گرفتم
با اینکه خودم هاست فروش هستم ولی برای انجمنم از جاست هاست گرفتم
پشتیبانی آنلاین 24 ساعته
امنیت خیلی خوبی هم داره
بعد از اون ریسلرکلاب هم خوبه قیمت خوبی داره و خرید کردن از این سایت راحت است پشتیبانی هم که حرف نداره
بین امریکایی ها .........
هاست گیتور خیلی میگن عالیه. اما arvixe بیشترین رضایت و اپتایم رو داره
arvixe.com
آپتایم خوبی داره
سلام دوستان. من یک مشکلی دارم میشه راهنماییم کنید.
برادرم مقیم هلند ه از میزبانی قدرتمند امریکایی Web hosting from $1.99, Domain hosting, SSL certificate, domains, host with, WebHostingPad.com یک سرویس میزبانی بارم گرفته همه چی نامحدود فضا و پهنا و... چیزهای دیگه. امنیتش هم خیلی خوبه. میخوام روش یک سایت دانلود ی بزنم که میزبانی وب ام رو داشته باشه. از اونجایی که یکی از دوستام هم خواست بخره اما ویزا کارتش ایرانی بود بعد از خرید پولشو برگردوندن گفتن ما با ایرانی ها کار نیکنیم. من مکلی ندارم چون برادرم با مستر کارت خودش که ادرس هلنده پرداخت کرده. اینطوری که بوش میاد باید قید دامنه ir رو بزنم. کسی با اینها کار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بازدیدها از ایران باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه.
هاست گیتور و گو ددی (Host Gator) (GO DADDY) فوق العاده پیشنهاد میشن با دامین ir مشکل دارن ولی
مثل اینکه متوجه نشدید. برادرم شهروند هلنده . برام از اونور یک هاست با اسم و مشخصات خودش خریده. با کارت اعتباری خودش و آدرس هلند. فقط نمیدونم روش از دامنه .ir استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟