ایندکس را در سایت ایشون نذاشته دوست من !
صفحه ی ساسپند را از پیش فرض عوض کرده و ایندکس هکش را در صفحه ی ساسپند گذاشته و کل سایت ها را ساسپند کرده .
نمایش نسخه قابل چاپ
looool
پس کل سرور هک شده نا سایت !!!
من که نمیتونم کاری انجام بدم باید مدیر آرپا هاست اقدام کنه که ایشونم گویا اصلا به فکر ما ها نیست:-?
خوشبختانه هکر تو صفحه هک سایت نوشت
be site hech asebi naresede va faghad index shoda
و ما ایران و ایرانی ها رو دوست دارسم :)
خیلی کم پیش میاد توی این انجمن ولی امیدوارم این اتفاق درسی باشه که از امروز بکاپ تهیه کنید از سایتتون . تا در شرایط اضطراری نگید بد بخت شدم . ارزش کار خودتون رو اگه خودتون ندونید ، انتظار نداشته باشید که دیگران بدونند . مطمئن هم باشید هیچ کس به اندازهٔ شما نخواهد دونست.
آقا من برا اینکه یوخت اینجور هک نشم و مدیر سرور هم نگه من بک آپ ندارم میخوام
هر هفته خودم بک آپ بگیرم
هاستم سی پنل هست میشه
آموزش بدید که به راحتی و سریع بشه از سایت بک آپ گرفت ؟
ایا بک آپ رو رو سیستم تنگه دارم با یه هاست دیگه ؟؟
اتوماتیک نمیشه آخه من در حال حاضر 5 تا هاست دارم
مثلا بک آپ اینا تو اون ذخیره کنم اون یکی رو تو این و ....
گرفتن بکاپ راههای زیادی داره ، شاید در نگاه سخت باشه ولی ۱ بر که انجام بدید و راهشو پیدا کنید دیگه اسون میشه و کلید موفقیتتون . پیشنهاد میکنم تحقیق انجام بدید تا راه مناسب برای خودتون رو پیدا کنید . ۱۰۰ البته که نه ۱۰۰۰ البته بکاپ باید روی یک سیستم دیگه ترجیحا کلا از یک سرویس دهنده دیگه باید باشه . اگر هاستهاتون از جاهای مختلف هست ، فکر خودتون فکر خوبی هست . نگهداری بکاپ یک سایت در هاست اون یکی هاست .
امیدوارم موفق باشید
آره من 5 تا سایت دارم هر کدومم روی یه سرور از یه شرکت خاص هستند
ولی نمیدونم آیا نرم افزار خاصی هست بشه بک آپ رو به راحتی گرفت و انتقال داد روی یه هاست دیگه ؟
متاسفانه در این زمینه اطلاعی ندارم
اگر فعال هست میتونید از طریقه اف تی پی به صورت خودکار در پانل خود انجام بدید . اگر مدیر هاست این گزینه رو غیر فعال کرده باید دنبال راههای دیگر باشید
http://www.cpanel.net/media/tutorials/backup.htm
با سلام
این سایت های این سرور به دلیل کمبود خیلی خیلی خیلی زیاد امنیت هک شده اند و فقط برای اطلاع رسانی نیازی به بک اپ نیست وقتی که مدیر سرور سایت ها رو از ساسپند در بیاورد سایتتون درست میشه. تنها کاری که میشه کرد تماس با بنده هست برای تامین امنیت. اون هم در پ خ لطفا.