زیاد دل به این قیمت های پایین اینترنت نداشته باشید اگر خبر داشته باشید بهای اینترنت به زودی با افزایش قیمت 60% همراه هست به زودی....
نمایش نسخه قابل چاپ
زیاد دل به این قیمت های پایین اینترنت نداشته باشید اگر خبر داشته باشید بهای اینترنت به زودی با افزایش قیمت 60% همراه هست به زودی....
ای بابا من نمیدونم بعضی ها که تست نکردن چرا میگن نمیشه بابا میشه حالا چه طوری؟؟
مثلا دانشگاه ما از تو خونه هم میتونی بهش وصل بشی با و پن حالا شما از داخل شبکه اینترانت وصل میشی به سرور دانشگاه خوب سرور دانشگاه هم به اینترنت وصل دیگه.
من خودم اینترنت مخابرات دارم گاهی وقتا میشه فقط سایت های داخل ایران رو باز کرد واسه همین من وصل میشم به سرور دانشگاه و از اونجا میتونم سایت های خارجی رو باز کنم.
حالا این اینترانت قیمتش چند هست چه شرکت هایی میدن؟
به روز رسانی
در صورتی که از اینترانتتون به سرور ایرانتون که در بستر اینترنت هم هستش پینگ داشته باشین
بدون شک میشه.
با چیز پی ان هم راحت جوابگو هست.
شما به اون شبکه کانکت میشین و ازش دیتا میکشین که اون دیتا میتونه خیلی چیزا باشه که به اینترانت شما میشه گفت ربطی نداره!
موفق باشید
سلام
بله امکان این کار وجود داره.
قبلا مخابرات دائما برای انجام بعضی کارها اقدام به قطع اینترنت و اتصال کاربران به اینترانت میشد که کاربران فقط به آی پی های داخلی دسترسی داشتند که من با وصل شدن به سرور ایرانی به خارج کشور وصل میشدم و مشکل اینترنت من رفع میشد.
این یه مسئله دو دو تا چهارتاست.
سروری که شما به اون از طریق اینترانت وصل میشید مثل یک درگاه و یا پل به خارج کشور هست برای شما. :)
ببخشید که تاپیک رو آوردم بالا ، اما یک روش واسه دور زدن اینترانت پید کردم گفتم شاید جالب باشه. سرویس این سایت این کار رو انجام میده :
shabane.net
با سلام
سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت دقیقا همین کار رو انجام میده !!!!!
کافی هست که vps میروتیک ایران تهیه کنید و روش vp..n کافیک کنید.
سپس از اینترانت به این vp متصل بشید.
حالا اینترانت شما تبدیل به اینترنت شد.
با اکانت سرویس تبدیل اینترانت ب اینترنت در خدمتیم
http://20ping.ir
حالا این یعنی چی ؟
میخوان اینترنت بین المللی رو قطع کنن ما رو بیچاره کنن ؟ :(