پاسخ : بهترین دیتا سنتر ها برای مصرف ایرانی از نظر شما
2 تا از شرکت هایی که بنده باهاشون کار کردم و بسیار مناسب بودند رو هم معرفی میکنم.
1 - HugeServer
که خودشون در EQUINIX در لوس آنجلس کولوکیشن دارند. قبلا هم از QuadraNet سرویس می دادند که order جدید روی QuadraNet ظاهرا نمیگیرند.
بزرگترین مزیتها :
100% اطمینان از عدم تحریم.
تیم فنی کاملا مسلط به شبکه و لینوکس که طی تجربه ای که داشتم از بسیاری از دیتاسنترها هم سطح بالاتری دارند. و طی بیش از 1 سال و نیم همکاری که داشتیم( چه به صورت اجاره سرور اختصاصی و چه کولو) واقعا هیچ دغدغه و مشکلی نداشتیم. به نظر خودم safeترین سرویس دهنده از هر لحاظ برای ایرانی ها و همینوطر خارجی ها هستند.
2 - PersianDed:
که توسط آقای رضا فدائی مدیریت میشه و در دیتاسنتر IceColo منچستر به صورت کولوکیشن فعالیت می کنند.
ایشون هم کم و کاستی در کارشون نیست و یکی از سالم ترین و با وجدان ترین انسان هایی هستند که در زمینه هاستینگ فعالیت میکنند. از لحاظ فنی و .. هم اوکی هستند.
AlmaHost هم که جای خود دارند و نیاز به توضیحی توسط بنده ندارند.
پاسخ : بهترین دیتا سنتر ها برای مصرف ایرانی از نظر شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
leaseweb nl
پورت پایدار - کیفیت بسیار بالای سخت افزار - OffShore - مجاز بودن تورنت
تا جایی که بنده میدونم کشور هلند Offshore نیست !!! :)
در مورد تورنت هم هیچ دیتاسنتری تورنت خصوصی مشکلی نداره. تورنت عمومی هم در صورتی که abuse بیاد شکایت میشه.
همیشه گفتم :
شبکه تورنت ذاتا هیچگونه مشکلی نداره. فقط فایل هایی که انتقال داده میشن مسئله ساز هستند. فایلها اگر ناقض قانون کپی رایت باشن و اعلام شکایت بشه باید دیتاسنتر پیگیری کنه. leaseweb هم این قانون مستثنی نیست. جون در هلند همانند کشورهای دیگه قانون کپی رایت برقرار هست.