پاسخ : هاست میزبانی وب نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
با سلام.
2 نکته رو میخوام بگم بهتون:
1. هیچ جا هاستی که نامحدود باشد وجود ندارد.
2. امنیت هیچ جایی فول نیست و بلاخره یک مشکلی وجود دارد.
موفق باشید.
درود.
تشکر ، نمیشه گفت وجود نداره ، تا جای که من اطلاع دارم هر 2 یا 4 ترابایت را میگن نامحدود ، حالا حقیقت داره یا خیر نمیدونم ، اما مطمئنن باید حجم زیادی باشه که میتوان گفت نامحدود....
امنیت سرور باید فول باشه!وقتی درست کانفیگ شده باشه ، هر کسی روی آن مدیریت نکه و.... مطمئنن امنیت خوبه داره!اما به این دلیل میگن امنیت هیچ وقت 100% نیست چون امکان داره از طرف سرور یا سایت ( مشتری ) مورد نفوذ قرار بگیریه ! وفتی که بنده میگم میخوام امنیت فول باشه و برای خیلی مهمه پس مطمئنن از طرف خودم امنیت سایت تا جای که در جریان باشم و بتونم بالا نگه میدارم... و میماند سرور و سایت میزبان که از نظر امنیت و تیم خود چه گونه باشن....
موفق باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
با سلام
پشتیبانی : 88109322
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی و پاسخگویی درست مهمترین گزینه هست .
جهت خرید ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.
ثبت نام نمایید - هزارنویس
فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 50000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 7 | Database : 10 | Park Domain : 10 | Addon Domain : 2 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - هزارنویس
تمام شرایط مورد قبول می باشد .
پهنای باند نیز ویرایش خواهد شد به 300 گیگابایت برای سایت شما !
امکان Addon دامنه نامحدود وجود ندارد.
تشکر ، قبلا سر زده بودم به سایتتان !
تایید میشید.
دوستان لطفا سایت پربازدیدی که اعلام کردم رو حتما برام پیام خصوصی کنید...
و گفتم 1سال سابقه!2-3 تا از دوستان به چند ماه هم کشیده نشده بود ، امید وارم بد منظورم را متوجه نشده باشید!اما چون سایت رو دارم تا حدی که امکان داشته باشه بالا نگه میدارم و مراقبت میکنم نمیخوام به هر دلیلی مشکل پیشبیاد!
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wikiphp
درود.
تشکر ، نمیشه گفت وجود نداره ، تا جای که من اطلاع دارم هر 2 یا 4 ترابایت را میگن نامحدود ، حالا حقیقت داره یا خیر نمیدونم ، اما مطمئنن باید حجم زیادی باشه که میتوان گفت نامحدود....
امنیت سرور باید فول باشه!وقتی درست کانفیگ شده باشه ، هر کسی روی آن مدیریت نکه و.... مطمئنن امنیت خوبه داره!اما به این دلیل میگن امنیت هیچ وقت 100% نیست چون امکان داره از طرف سرور یا سایت ( مشتری ) مورد نفوذ قرار بگیریه ! وفتی که بنده میگم میخوام امنیت فول باشه و برای خیلی مهمه پس مطمئنن از طرف خودم امنیت سایت تا جای که در جریان باشم و بتونم بالا نگه میدارم... و میماند سرور و سایت میزبان که از نظر امنیت و تیم خود چه گونه باشن....
موفق باشید!
با سلام دوباره.
بله میگن نامحدود اما به قول شما 1 یا 2 تراباینت یا بیشتر هست پس مشخص شده است و در اصل نمیتوان گقت نامحدود . متاسفانه برخی از هاستینگ ها هم جمله ی نامحدود را به کار میبرند اما موقعی که حجم اکانت طرف بالا رفت مجبور میشن تذکری بهش بدند. این طبق تجربه و نظر شخصی بنده بوده.
موفق باشید.
پشتیبانی بی نظیر از لحاظ اسکریپت و طراحی به صورت 24 ساعته / بهترین کیفیت
در صورت تمایل در تماس باشید : 09371568551
گروه فناوری اطلاعات گلدیس وب