متاسفانه نظرتون کاملا اشتباه
اگر تحریم هستیم برای اینه که اول ما قوانین جامعه جهانی و نادیده گرفتیم
بعد میگید بازم باید لج کنیم تا اینکه خودمونو درست کنیم
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نمایش نسخه قابل چاپ
ایران باید از ابتدا همه را تحت قانون بگذاره
از فیلم و آهنگ و ویندوز و ...
چون فقط همین جوری هست که میشه این قانون را اجرایی کرد متاسفانه یک بازی pes ۱۲ در یونان قیمت کردم گفت ۵۰ یورو که در ایران من از دستم قرض میگرفتم و جالب هم اینجا است شما فقط ۳ بر میتونید نصب کنید این بازی های اورجینال ولی در ایران شما به صورت نه محدود میتونستید نصب کنید
چي رعايت ميشه اين رعايت بشه؟!
یکی از کاستی های بسیاری از ما ایرانی ها ناآشنایی با قانون هست تا با رعایتش، از حقوق خودمون دفاع کنیم.
پیشگیری بهتر از درمان است. خیلی ها می خواهند کاری کنند که طرح ها و ایده هاشون محفوظ بمونه؛
خوب برید قانون مربوط به همین مورد رو مطالعه کنید.
دوستان راه هست، اما خیلی از ماها نشناختیمش و از بودنش مطلع نیستیم.
جستجو کنید تا پیدا کنید.
فرض کنیم نیست؛ دست جمعی برید به نهاد مربوطه و درخواست بدید تا قوانینی در این زمینه وضع بشه.
اما قبلش خوب بگردید.
الان با یک شرکت ثبت تلفنی صحبت کردم و درباره ایده های اینترنتی و طراحی ها صحبت کردم
گفتن که کاملا قابل ثبت هست و شماره ثبت می گیرید و بعدا هم قابل پیگیری خواهد بود.
اگر کسی قالبی طراحی کرد خبر بده تا شماره تلفن بدم و بره ثبت کنه (تهران) و بقیه دوستان انجمن رو از مراحل کار مطلع کنه.
با پیشگیری که خودمون انجام می دیم و برخورد جدی با افرادی که سو استفاده می کنند و اطلاع رسانی از برخوردهایی که انجام می شه می تونیم جلوی خیلی از رفتارها رو بگیریم
مشکلی نداره و می تونم بذارم
اما می خوام به چند نفر که می خوان طرح جدیدشونو ثبت کنن بدم تا پیگیر باشم و نتیجه کارو به همه دوستان اعلام کنیم
نظر شخصی بنده که فکر می کنم منطقی است:
بهتر است قوانین کپی رایت رو بزاریم برای کشوری صنعتی شده. در یک کشور جهان سومی و درحال پیشرفت قوانین کپی رایت بهتر است سخت گیرانه نباشد. اینکه یه عده بگن باید باشه و عده ی دیگری بگن نباشه که نیست. این یک سیاست کاری بسیار بزرگ است و قرار دادن این قوانین مانند خیلی قوانین دیگر نباید سلیقه ای باشد.
اگر پهنای باند یک کاربر اینترنت حداقل ده مگابایت بود،
اگر سرانه ملی اشخاص کارگر و کامند زیر خط فقر جهانی نبود،
اگر شما به خاطر تخصصتون ماهانه 2500 دلار حقوق می گرفتید،
قطعا قوانین کپی رایت رو هم خیلی جاها رعایت می کردید.
من شخصا درآمد ماهانه ام 200 دلار است! بیام کپی رایت رعایت کنم با یک اینترنت 128 کیلوبایت محدود، مثلا چه کار انسان دوستانه ای کردم؟
شما می خواهید یک آیده آل جهانی رو توی یه ........ قرار بدید؟
اگر شما فرهنگ سازی می کنید، بهتر است اول دلیل گران تمام شده اینترنتی که کمتر از یک سنت خرج داره و من بابتش 20 هزار تومن در ماه میدم رو پی گیری کنید. اونای دیگه حل میشه.
از ریشه باید رفت جلو، نه ویرایش و آراستن شاخ و برگ.
در ضمن متن امضای بنده این است:
دانش و هنر نبایدکپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.