ما در اینجا در مورد آموزشکاه صحبت نکردیم در مورد دانشگاه صحبت کردیم .
ما در اینجا در مورد علم صحبت کردیم نه شخصیت !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ما در اینجا در مورد آموزشکاه صحبت نکردیم در مورد دانشگاه صحبت کردیم .
ما در اینجا در مورد علم صحبت کردیم نه شخصیت !!!
دوستان عزیز ممنون از راهنماییاتون اما میشه یه کم بیشتر کمک کنین چیز زیادی دستگیرم نشد.
چه کمک های شایانی شد
عمده تحصیلات در ایران روی مهندسی نرم افزار و هوش مصنوعی است
البته هوش مصنوعی یکی از گرایش های به روز هست و بیشتر دوستان من که در این رشته تحصیل میکنند راضی هستند
گرایش های دیگری هم هست مثل معماری که دیگه تو ایران فسیل شده
این نظر دوستمونا قبول دارم در ایران دانشگاه در رشته کامپیوتر فقط برای تفریح هست تا یاد گیری بیشتر باید خودتان پشت کار داشته باشید
سلام،
مایلم پیشنهاد کنم ابتدا هدفتون رو برای تحصیل در این رشته مشخص کنید. از نگاه من دانشجوی فارغ التحصیل این رشته برای این زمان بی سواد هست. متاسفانه، در ایران رشته دانشگاهی مهندسی کامپیوتر-نرم افزار ارتباطی با علم و تکنولوژی امروز کامپیوتر نداره و فقط وقت شما رو خواهد گرفت. شاید در ترم های بالاتر این تفاوت رو بیشتر احساس کنید.
در مورد آینده شغلی، این بستگی به خلاقیت و توانایی شما در این زمینه داره. شما میتونید در دنیای آنلاین برای خودتون کار ایجاد کنید تا اینکه با مدرک دانشگاهی برای دیگران با حقوق کمتر کار بیشتر کنید.
امیدوارم توضیحاتم کافی باشه.
مچکرم.من خودم هم چون در زمینه ی رباتیک کار کردم بیشتر به گرایش هوش مصنوعی علاقه دارم.میشه لطفا یه کم بیشتر از این گرایش واسم توضیح بدین.
ممنون از توضیحاتتون.
راستش من فکر میکنم چون به الکترونیک علاقه زیادی دارم, گرایش هوش مصنوعی بیشتر به علاقم نزدیکه.
با این حرفتون ک گفتین ترم های بالاتر بیشتر متوجه میشم والا من از بس شنیدم ک همه بچه هایی ک ارشد میخونن میگن اگه از همون ترم های اول متوجه این تفاوتها میشدیم کنکور رو بهتر میدادیم ,واسه همین تصیم گرفتم ک از الان اطلاعاتی کلی درمورد گرایش ها بدست بیارم تا بتونم سریع تر هدفم رو تعیین کنم.
اونجوری که من چک کردم اکثر درس های مهندسی نرم افزار در حال حاضر توی کل دانشگاه ها تدریس میشه
مثل مدار منطقی با عنوان digital designe
نظریه زبان ها و ماشین ها THeory of Computation
معماری کامپیوتر Computer Architecture
و...
ولی شیوه ی درس دادن فرق داره و اینکه روی درس های برنامه نویسی بیشتر به صورت پروژه ای و مثال های واقعی و با برنامه های روز دنیا مثل جاوا و.. تدریس میشه
دانشگاه های خیلی خوب هم کمتر نمره محور هستند در حالی که توی ایران همه چیز روی نمره هست و یادگیری جایی نداره