دارای شرکت ثبت شده هستیم اما در تهران نه
بایت قرار داد مشکلی نیست
سرور هم در هر زمان می توانید restart کنید و.....
اگه یه جا با هم می خواهید 20 تا هر وی پی اس ماهانه 40 تومن در خدمتم
نمایش نسخه قابل چاپ
دارای شرکت ثبت شده هستیم اما در تهران نه
بایت قرار داد مشکلی نیست
سرور هم در هر زمان می توانید restart کنید و.....
اگه یه جا با هم می خواهید 20 تا هر وی پی اس ماهانه 40 تومن در خدمتم
با سلام و درود.
در خدمت شما هستیم با این پلن ، اما شرکت ثبت شده نیستیم ( البته بزودی ثبت می شیم ، دنبال ثبت هستم )
Disk Space: 30 GB
Transfer: 500 GB
1 IP Address
512 MB Guaranteed RAM
1024 MB Burstable RAM
Fair Share CPU (600Mhz Guaranteed)
10Mbit Dedicated Port
HyperVM Access
هزینه ی این سرویس ماهیانه 20,000 تومان
با سلام
ما میتوانیم برای هر کدام ماهیانه 35000 تومان به شما پیشنهاد دهیم.
البته ما شرکت ثبت شده(به زودی) نیستیم و اینکه در تهران هم سکونت نداریم.
در ضمن اگر میگفتید استفاده کننده ی این وی پی اس ها چه کسانی هستند هم بد نبود؟
فکر کنم برای بروکر فارکس می خوان ...
لطفاً پیغام خصوصی خود را بررسی نمایید.
موفق باشید.
اگر واقعا ماهانه 20 تا سفارش داريد یا شما تشريف بياريد دفتر يا ما ميايم دفتر شما
حداقل اگر با هم به توافق هم نرسيديم با هم بيشتر آشنا ميشيم برای کارای بعدی :67:
به هر حال ما ميتونيم برای جلسه حضوری در خدمتتون باشيم.
آدرس: تهران - یوسف آباد - خیابان بيستم - پلاک 61 - واحد 2
انشالا تو جلسه حضوری بتونيم همديگر رو ببينيم.
فعاليتمون هم رو iweb هستش و سايت های شرکت های ماسيس, بازرگانی تک, باشگاه پرسپوليس, پيکو نيکس و ... روی سرور های ما هستند.
در هر حال فکر کنم برای شما هم بهتر باشه با اين دامنه وسيع فعاليت چند جا حضوری بريد صحبت کنيد ببينيد اون فروشنده از پس کار شما بر مياد يا نه.
چون طبيعتا برای کار شما که خدا رو شکر اينقدر هم بزرگ هستش بايد مسائلی مهمتر از قيمت هم وجود داشته باشه. البته که اگر 20 تا هم باشه قطعا تمام بچه هایی که اينجا فعاليت ميکنن ميتونن با عقد يک قرار داد کتبی محکم به شما آفر های خوب هم بدن.
البته من کسی نيستم که بخوام پيشنهاد بدم اما اگر دوستان پيشنهاد منو ميپذيرن فکر کنم بهتره اول الکی آفر نديم. چون ايشون با اين دامنه فعاليت صد در صد جايي بهتر از اينجا پيدا ميکنن.
من فکر ميکنم بهترين کار اينه که هر کسی مايله اين کار رو انجام بده و سرويس بده يک شماره تماسی يا بگيره يا بده و حداقل تلفنی صحبت کنه تا هم ببينه از پس اين کار بر مياد يا نه (که البته اينجا اکثر بچه ها بر ميان) و دوم اينکه سر هزينه ها صحبت کنه و 100 در 100 ميتونه آفر بهتر بده و قيمت ها هم الکی خراب نميشه.
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
اگر واقعا ماهانه 20 تا سفارش داريد یا شما تشريف بياريد دفتر يا ما ميايم دفتر شما
حداقل اگر با هم به توافق هم نرسيديم با هم بيشتر آشنا ميشيم برای کارای بعدی
به هر حال ما ميتونيم برای جلسه حضوری در خدمتتون باشيم.
آدرس: تهران - یوسف آباد - خیابان بيستم - پلاک 61 - واحد 2
انشالا تو جلسه حضوری بتونيم همديگر رو ببينيم.
فعاليتمون هم رو iweb هستش و سايت های شرکت های ماسيس, بازرگانی تک, باشگاه پرسپوليس, پيکو نيکس و ... روی سرور های ما هستند.
در هر حال فکر کنم برای شما هم بهتر باشه با اين دامنه وسيع فعاليت چند جا حضوری بريد صحبت کنيد ببينيد اون فروشنده از پس کار شما بر مياد يا نه.
چون طبيعتا برای کار شما که خدا رو شکر اينقدر هم بزرگ هستش بايد مسائلی مهمتر از قيمت هم وجود داشته باشه. البته که اگر 20 تا هم باشه قطعا تمام بچه هایی که اينجا فعاليت ميکنن ميتونن با عقد يک قرار داد کتبی محکم به شما آفر های خوب هم بدن.البته من کسی نيستم که بخوام پيشنهاد بدم اما اگر دوستان پيشنهاد منو ميپذيرن فکر کنم بهتره اول الکی آفر نديم. چون ايشون با اين دامنه فعاليت صد در صد جايي بهتر از اينجا پيدا ميکنن.
من فکر ميکنم بهترين کار اينه که هر کسی مايله اين کار رو انجام بده و سرويس بده يک شماره تماسی يا بگيره يا بده و حداقل تلفنی صحبت کنه تا هم ببينه از پس اين کار بر مياد يا نه (که البته اينجا اکثر بچه ها بر ميان) و دوم اينکه سر هزينه ها صحبت کنه و 100 در 100 ميتونه آفر بهتر بده و قيمت ها هم الکی خراب نميشه.
بابت راهنماییتون تشکر می کنم .
چک کردم چیزی نبود .نقل قول:
لطفاً پیغام خصوصی خود را بررسی نمایید.
فعلا 80 مورد سفارش داده شده که 35 موردش رو تحویل گرفتم و قیمت هم بسیار مناسب بودش البته از ذکر قیمت در اینجا معذورم که مبادا در قیمت گذاری دوستان تاثیری داشته باشه و مشتریان دیگر کمی سخت گیر بشن اما در کل همیشه سفارش های ما زیاد است .
مطمئنا قیمت مناسب و سرویس خوب با پشتیبانی خوب از جمله موارد در نظر گرفته شده است .
از دوستان عزیز تشکر بسیار دارم .
سلام ،
شرکت فضاها مفتخر است که به شما پیشنهاد بدهد ،
شرکت ثبت شده در تهران
اطلاعیع ثبت شرکت فضاها :
Iranian Official Journal
برای عقد قرار داد می توانید به محل شرکت آمده و حضورا ما در خدمت شما باشیم!
- سرور ها کاملا مدیریت شده توسط یکی از بهترین ادمین های ایرانی ویندوز
- شرکت ما سابقه کار با شرکت های بزرگ سرمایه گذاری را دارا می باشد که در صورت تمایل شما و اجازه ایشان ،می توانیم نام ببریم!
- استفاده از نرم افزار Virtouzzo و ویندوز 2008 Enterprise
- استفاده از سرور های 16 هسته ای و حتی قوی تر
- مانیتورینگ سرور های شما (در صورت تمایل) - Network,Memory,CPU,......
- دارا بودن نسخه پشتیبان
- گارانتی کارکرد سرور و پرداخت خسارت
- استفاده از هارد های پرسرعت و RAID
- استفاده از سرور های Supermicro
و ده ها سرویس دیگر
انتخاب با شماست ،
اگر سرویس حرفه ای، برای کار حرفه ای خواستید ما در خدمتیم!
برای اطلاعات بیشتر و اخیانا صحبت های تکمیلی با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید :
6006452 0912
44014531 021