دوست عزیز یک هاست سالانه برای سایت بگیر
+ یک vps و همونو برای اپلود عکسات استفاده کن اگر نیشاز داشتی به راهنمایی با من در ارتباط باش
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز یک هاست سالانه برای سایت بگیر
+ یک vps و همونو برای اپلود عکسات استفاده کن اگر نیشاز داشتی به راهنمایی با من در ارتباط باش
نظر من این است که برای راحتی vps با رم ۱ و هارد بالا بگیر تا در آینده دوباره دچار مهاجرت نشی
خوب آقا تصمیم گرفتم یه هاست بگیرم کلا پول هاست جدا به علاوه VPS ماهیانه
رفتم VPS بگیرم طرف میگه 25 تومن هزینه خود VPS هست 60 تومن هم config و license و نصب و اینجور چیزا زیاد سر در نیوردم
با 20 30 تومن VPS که به کار من بیاد واسم مشکل درست نکنه از کجا باید بگیرم ؟ میشه معرفی کنید و اطلاعات VPS هم بدید لطفا
سلام دوباره خیلی ممنون که جواب ندادید یه VPS گرفتم الان میگن روش لینوکس بریزیم یا ویندوز ؟ واسه کار من چی میاد ؟
CPU: Intel Xeon Dual Core E series
Port Speed: 1000 Mbps
مجازي سازي شده با Vmware Esxi 5
حافظه رم 256 مگابايتفضاي هارد 30 گيگابايت پهناي باند 800 گيگابايت سيستم عامل ويندوز / لينوکس پورت (آپلينک)
1000 Mbps
اول از همه بگم که اگه بخواین برین روی vps باید اینو هم در نظر بگیرین که قیمتش شاید براتون زیاد باشه . من پیشنهاد میدم که هاست نامحدود بگیرین . من می تونم به شما این هاست رو بدم . اصلا پرداخت نکنین 1 ماه مجانی میدم استفاده کنین .اصلا دوست نداشتین پس بدین به خودم. تضمینی تضمینی هست .
وینذوز بگیرید راحت ترید روش آی آی اس نصب کنید
وی پی اس دردسر میشه برات..حالا ببین کی بهت گفتم..اینجا بیشتر وی پی اس فروشند برای همین پیشنهاد میدند..وگرنه هاست دانلود راحت کارت رو انجام میداد بدون دردسر..ببین کی بهت گفتم.پشیمون شدی بیا به خودم پ خ بده کارت رو با هاست راه میندازم..
شما هم خوب هاست فروشی :دی
شما فایل هاتون با حجم بالا با چی میخواید رویه هایت آپلود کنید؟
اگه هاست بگبرید باید هستم با ftp به هاست وصل بشنید و انتقال بدین ها این چیزی که میخواید بهش وصل بشین یا سیستم خونه خودتون هست یا یه سرور مجازی
اگه سیستم خونه باشه که باید یک بار اینو دانلود کنی یه بار آپلود کنید که در هر دو حالت از حجم دانلودت کم میشه که باید کلی پول حجم بدی.پس گول ارزون بودن هاست رو نخور چون خرج جانبی داره.
حالا اگه سرور مجازی داشته باشی روش یه وب سرور نصب میکنی بعد رویه همون فایل هارو دانلود میکنی بعد عکساتو یا فایلاتو میریزی داخل پوشه وب سرور و لینک میدی داخل سایت.
هم هزینه پهنای باند نمیدی داخل ایران هم این که سرعت عملت بالا میره چون با اینترنت درپیت ایران نه دالود داری نه آپ.
خواستین واسه سرور مجازی من در خدمتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/66394/#post618503
برای کار ایشون که عکس هست شاید هاست بهتر باشه اما بازم وی پی اس سرتره نه بخاطر اینکه من وی پی اس میفروشم بخاطر کاربردیتر بودنش و اینکه خیالتم راحتتره
سلام دوباره
VPS رو امروز بهم تحویل دادن یه IP با یه یوزر نیم و پسورد ، رفتم یه کم تحقیق کردم فهمیدم باید با برنامه remote desktop connection واردش بشم ، وارد شدم انگار وارد کامپیوتر یکی دیگه شدم باحال بود فقط یه چیزی من نفهمیدم
این کاری که من میخوام انجام بدم باید چیکار کنم ؟ یعنی منظورم آپلود و دانلود عکس ها و نصب اسکریپت آپلود عکس هست