پاسخ : راه اندازی یک وبسایت بر روی vps - راهکار شما چیست ؟ ( بدون پرداخت هزینه پنل )
php mysql apache bind رو نصب کنید و همه تنظیمات رو به صورت دستی انجام دهید.
ولی این کار به شدت مشکل و نیار به دانش بالایی داره.
پاسخ : راه اندازی یک وبسایت بر روی vps - راهکار شما چیست ؟ ( بدون پرداخت هزینه پنل )
Kloxo!
بعد از نصب پینگ سرور را ببندید
Safemode ON
پورت هم تغییر بدید
سرویس های غیر ضروری هم غیرفعال نمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
Kloxo!
بعد از نصب پینگ سرور را ببندید
Safemode ON
پورت هم تغییر بدید
سرویس های غیر ضروری هم غیرفعال نمایید
برای بالا بردن امنیتش ؟؟؟
کلوکسو رو تو لوکال هاست ( اینترانت داخلی ) هم میشه راه اندازی کرد برای مدیریت سایت های داخلی ؟؟؟
عزیزم نصبش و چکار می کنی؟
پکیچ ها - آپدیت ها....
راهی سراغ داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alishadmehr
سلام
بنده میخوایم یک وبسایت بر روی VPS راه اندازی کنم ، همونطور که میدونید حتی دایرکت ادمین که ارزانترین پنل هست هزینه نسبتا بالایی برای شروع کار یک وبسایت داره.
به نظرتون راهکار درست در این زمینه چی هست که حداقل فقط هزینه VPS رو پرداخت کنیم ؟
نظرتون چیه بدون پنل کار کنیم با نصب PHP ، Mysql ، Apache و... ؟! از نظر امنیتی مشکلی نداره ؟
دمو پنل کلوکسو رو هم دیدم اما حس خوبی نسبت بهش ندارم.
راهکار بهتری ندارید که ساده باشه و البته امنیت بالایی هم داشته باشه ؟
WampServer بهترینه !
من که خیلی باهاش کار کردم ،
سایت دانشگامونم باهاش رو سرور دانشگاه را انداختم !
سلام
virtualmin نصب کنید
هم رایگان هست هم بسیار عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
بهترین گزینه برای شما
virtualmin هست
کنترل پنل بسیار کارامدی هست
دقیقا virtualmin بهتریم گزینه هست.
دوست داشتی بده برات نصب و راه اندازی کنم
توصیه میشه از پنل استفاده کنید ! حد اقل از Kloxo !
اگر فقط یک سایت هست بهتره کنترل پنل نصب نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
عزیزم نصبش و چکار می کنی؟
پکیچ ها - آپدیت ها....
راهی سراغ داری؟
کاری نداره که! هنگام نصب یا آپدیت روی سرور ****** ست می کنید :)
الان سرورهای عمومی ****** ایران زیاد شدن.
برای مثال:
85.185.42.6:8080
217.66.212.138:8080
سلام پیشنهاد من اینه که اگر خیلی به پنل نیاز ندارین روی vpsتون کلکسو یا سی پنل رو نصب کنید و از 15 روز تست سی پنل استفاده کنید و کانفیگ های مورد نظرتون رو انجام بدین و سایت رو آپ کنید، توضیحات بیشتر خواستین بگید راهنمایی کنم :)