پاسخ : دلیل ورشکست شدن شرکت های بزرگ و کوچک هاستینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
دلار که بالا رفت اتفاقا خیلی به نفع ما شد
چرا مشکلات تحریم و بقیه چیزا رو ما نداریم ؟
مشکل فقط cpanel هست مگه ؟
منم کاملا این حرف را نقض می کنم
نه عزیزم مشکل اگه فقط و فقط سی پنل بود همه میرفتن دایرکت ادمین دیگه یه نفر هم سی پنل روی نمی اورد
مشکل اینه که رووز به رووز لاینسس ها گرونتر میشه
یه سرور با 100 گیگ رم ببین چه قیمتی پیدا کرده که الان همه میررن یا وی پی اس میگیرند یک گیگ هاست را میدهند 200 هزار تومان یا میرن ریسلرر میگیرند و ..... ورشکست میشند پس دلار هم یه ربطاشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30webhost
این سخته که بگیم بالا رفتن دلار به نفع ما شد
سروری که قبلا 300 تومان بوده شده 600 تومان در حالی که درآمد همونه
این که مشکلی نداره! ما هم هزینه که از مشتری میگیریم رو 2 برابر می کنیم
این وسط اونا که رم 1 گیگ رو میدن 10 تومان ضرر می کنند و میگن بازار خرابه
اکثر کسانی که سرور رو به قیمت درست خرید می کنند همه مشتری دائمی هستند و همیشه تمدید می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30webhost
دوستان به نظرتون دلیل ورشکست شدن شرکت های بزرگ و کوچک هاستینگ چیه؟
ببنید نمی تونیم همه چی رو تقصیر قیمت دلار بیندازیم چون خیلی شرکت های دیگه هم هستند که با وجود قیمت دلار هنوز هم فروش خوبی دارند.
به نظر شما دلیل یا دلایل اصلی چیه؟
این چه حرفیه
گرونی ارز اولین دلیل ورشکستگیه صنایع کوچک شده
شما مگه توی بخش فروش شرکتهای مختلف حضور داری که ازشون خبر داری؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
اکثر کسانی که سرور رو به قیمت درست خرید می کنند همه مشتری دائمی هستند و همیشه تمدید می کنند
ایرانی جماعت دنبال چیز ارزونه دیروز مشتری اومده میگه چرا سرور رم 1 شما 29 تومان هست؟ جای دیگه میده 13 تومان
آخه من چی بگم؟
بازار ایران بدون قانونه
بقالی ها هم صنف دارند و قیمت مشخص ولی ما نداریم
به نظر بنده بزرگتری مشکل اینه که بچه های 14-15 ساله ( تو این انجمن هم زیاد هستند ) که الان وقت درس و مشقشونه میان با یک رسلر گرفتند یا فروش درصدی گند میزنند تا بازار کار شرکت های بزرگتر ما ایرانی ها هم که همه دنباله چیزه مفت هرجا قیمت ارزون بده تو الویته برامون -
این یه قانون دست تو هرکاری زیاد شه گند زده میشه تو اون کار
همه چیو سر دلار نریزید با بالا بردن قیمت سرویس های میشه فشار دلار رو کاهش داد مشتری هم عقل داره میفهمه که دلار گرون شده مجبوره برای یه وی پی اس 512 بیشتر پول بده نسبت به قبل ،
بزرگترین دلیل همون موضوع اولی هست که عرض کردم.
گزینه ورود بچه مدرسه ای ها به بازار هاستینگ رو هم به نظر سنجی اضافه کنید
نقل قول:
بله برای شما راحته که 10 تومان را سال بعد بکنید 20 تومان ساله بعد بدین 30 تومان ولی اگه همه اینکار را کنند
حالا که هرکی سازه خودش را میزنه باید کم بدی کم بخوری
صنف هم کاره خوبی نیست چون باید مالیات بدی بعدش اگه می خوای مالیات بدی برو ثبت شرکت کن بعد خودم برات مشتری میارم
فقط اگه می شد یه صنفی بود که فقط قیمت تایین می کرد هرکی کمتر میداد را ***** میکرد و هرکی بشتر میداد را هم همینطور این دیگه عالی میشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30webhost
دوستان به نظرتون دلیل ورشکست شدن شرکت های بزرگ و کوچک هاستینگ چیه؟
ببنید نمی تونیم همه چی رو تقصیر قیمت دلار بیندازیم چون خیلی شرکت های دیگه هم هستند که با وجود قیمت دلار هنوز هم فروش خوبی دارند.
به نظر شما دلیل یا دلایل اصلی چیه؟
درود
یکی از دلایل اینه که دلار قیمتش بالاست
و یکی هم سرمایه گذاری کمه توی این کار
و صنف مربوطه نداره
مشکل رو بیرون از مسائل داخلی خودمون هم باید جستجو کنیم و ببینیم چرا یک مشتری حاضر نیست برای سال جدید سایت خودش را تمدید کنه؟ اوضاع اقتصادی مردم خرابه و خیلی ها قید داشتن سایت را زده اند حتی با همان قیمت سال گذشته.... نگهداشتن مشتری قدیم سخت شده دیگه چه برسه به جذب مشتری جدید....
1-به نظر من هم خیلی از ما ایرانی ها و حتی خود من به سی پنل عادت کردیم تو این چند وقته که هاست دی ال
داره جمع میکنه تو انجمن های وبمستری خیلی هاست های خوب را به خاطر نداشتن سی پنل رد کردند دوستان
وگفتند چون سی پنل نیست برای ما راحت نیست و....
2-یکی دیگر از دلایل اینکه اینقدر شرکت های کلاهبرداری زیاد شده که کسی هم بخواهد صادقانه کار کنه کمتر بهش اعتماد میشه وتا جا بیوفته
کلی هزینه باید از جیب پرداخت میکنه.
3-متاسفانه بعضی اوقات وقتی یک شرکت هاستینگی بزرگ میشه ومشتریان خودشو پیدا میکنه مغرور میشه و رفتارش با مشتری عوض میشه
و مشتری های کوچیک را محل نمیذاره که باعث اثر منفی در ذهن مشتری میشه ودر آینده بزگترین ضربه ها را به اون شرکت وارد میکنه
4-متاسفانه بعضی از نمایندگان از اعتمادمشتری و حتی خود هاستینگ سو استفاده می کنند و مثلا سروری را که گنجایش 10 نفر آنلاین را داره
می فرمایند تا 100 نفر آنلاین ظرفیت داره وباقی ماجرا....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
مشکل رو بیرون از مسائل داخلی خودمون هم باید جستجو کنیم و ببینیم چرا یک مشتری حاضر نیست برای سال جدید سایت خودش را تمدید کنه؟ اوضاع اقتصادی مردم خرابه و خیلی ها قید داشتن سایت را زده اند حتی با همان قیمت سال گذشته.... نگهداشتن مشتری قدیم سخت شده دیگه چه برسه به جذب مشتری جدید....
مشتری میگه من 10 تا سایت دارم دارم ماهی 40 تومان پوله هاست می دم خوب برم یه نمایندگی بخرم وبعد هم میره یه نمایندگی میخره بعد میگه بزار پولشم در بیاد یه هاستینگ بزنم
یکی دیگه از مشکلاتش اینه که مشتری عزیز اعتماد نمی کنه و میره سراغ شرکت های بزرگ اونا هم با یک تشر ور شکست میشند و نمی تونند پوله مشتری ر پس بدهند و شرکت های کوچیک هم از بی مشتری ورکشت می شند همه هم به این نماد اطمینان نگاه می کنند که گرفتنش 10 دقیقه هم کار نداره بابا اینا اعتمادی بهش نیست
هاستین از اینا داره ولی مدام سروراش می پکه
lمن 3 ساله هاستینگ دارم
میدونم دیگه چی به چیه
هرکی دنبال یه میزبان خوب میگرده بگه تا بهش پ.خ بدهم چون نمیشه اینجا افر داد
نظر مشتریا هم شرطه ها