پاسخ : کاربران ساده لوح در دام افراد سودجو نیوفتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
عزیز من 3 سرور توی آفر رداستیشن خرید کردم. که 180 پوند برام در اومد هر کدوم. 96 گیگ رم و 26 گیگا هرتز سی پی یو . هر سرور 873 هزار تومان هزینه برداشت. ماهانه.
با عزیزان توی همین فروم که صحبت کردیم فهمیدم که میشه روی هر کدوم 48 تا وی پی اس با کیفیت خوب داد. الان هر وی پی اس با رم 2 گیگ رو 25 حساب کنیم میشه. 1.2 میلیون تومن.
خوب چرا فکر می کنید همچین کاری کلاه برداری هستش؟؟؟؟
شما هورا شدید
لینک آفر هاتون رو برایم بفرستید مشتری بفرستم براتون
به نظر من کمتر کسی پیدا میشه که اطلاعات مهم داشته باشه و بخواد از سرور مجازی 10 هزار تومانی استفاده کنه چون معلومه اورسل در حد تیم ملی هست من خودم سرور مجازی می گیرم برای استفاده شخصی نه اینکه رو سرور 10 تومانی سایت یا فایل بیارم اگرم مجبور شدم 10 تومان پول زیاد میدم میرم از یه جای معتبر می گیرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
به نظر من کمتر کسی پیدا میشه که اطلاعات مهم داشته باشه و بخواد از سرور مجازی 10 هزار تومانی استفاده کنه چون معلومه اورسل در حد تیم ملی هست من خودم سرور مجازی می گیرم برای استفاده شخصی نه اینکه رو سرور 10 تومانی سایت یا فایل بیارم اگرم مجبور شدم 10 تومان پول زیاد میدم میرم از یه جای معتبر می گیرم.
صد رحمت بر آن شیری که تو را خورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
موفق باشید. ما واسه کسایی که کمتر دوست دارن هزینه کنند یه آفر هایی در نظر گرفتیم. شما که خودتون صاحب اختیار هستید و مایه دار. ایشالا خدا قبول کنه ما هم جزء معتبرها قرار بگیریم
صلاح کار خویش خسروان دانند.