جیگرم کباب شد ممد جون!نقل قول:
من مشتری داشتم که با کلوکسو راضیش کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
جیگرم کباب شد ممد جون!نقل قول:
من مشتری داشتم که با کلوکسو راضیش کردم
Edit Shod
شما همون تحریم را بهش بگو !!! خیلی مهمه !
بری direct بهت بگم سردرد میگیری... بهترین فقط cpanel
خودت رو راحت كن : دایرکت ادمین بدون دردسر
آخرش چیکار کنم؟ :-ss
کی تجربش بیشتره ؟
کسی تاحالا با سی پنل تحریم شده؟
درست هست اشکالاتی در دایرکت ادمین وجود داره ولی جواب تمامی سوالات و مشکلات در فروم این شرکت وجود داره
دوست عزیز مدتی پیش تعداد زیادی از شرکت ها و افرادی که از سی پنل استفاده میکردن دچار مشکل شدن و پنل های اونها بسته شد اگر تمایل داشتید در پیغام خصوصی بهتون توضیح میدم
ولی دایرکت ادمین با ظاهری بسیار ساده که حتی میتوانید کلیه منو ها را به فارسی تبدیل کنید . و مهمترین مسله ای که باید در نظر بگیرید عدم مشکل تحریم هستش که به هیچ وجه شما تحریم نمیشید و پنل شما بسته نمیشه ولی در مورد سی پنل این مورد به دفعات تکرار شده و دوستان و همکاران زیادی از این مسله اسیب دیدن .
اکانت ماهانه را میتونید بین 6 تا 7 دلار خریداری کنید حتی برخی شرکت های هاستینگ بصورت رایگان هم در اختیار شما قرار میدهند .
سایت فارسی : www.directadmin.ir
فروم و سایت انگلیسی : DirectAdmin Web Control Panel
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
نیازی به اسم بردن نیست ولی در سال های گذشته و دوئستانی که در سال های قبل تو این حرفه فعالیت داشتند یادشون هست چه شرکت هایی و چه افرادی از این مسله اسیب دیدن .
ولی خوب جدیدا افراد بدون تجربه و بدون اگاهی قبلی از این استفاده میکنند و هیچ احتمالی برای بسته شدن پنل و مشکلات نمیدن .
تجربه ها را تجربه نکنید .
حتی اگه بازم مشکل دارید اینجا رو امضا کنید تا شاید روزی سی پنل تحریم رو برداره http://www.petitiononline.com/mod_pe...ed.cgi?2211700
http://www.google.com/#hl=fa&lr=&q=%...e8c13c3cf1b84e
موفق باشید
ای سی پنل که از همه سرتری ... دل همگان را میبری
قربون آن قد و بالت ......... قربون آن هدر سیات
تو راحتی از همه بهتری ..... بیا پیشم تحتقاری
دایرکت کنیم زیر پاها ... لهش کنیم با هر دوپا
بیا که جون من تویی... سی پنلی تو خدایی
شعری من در آوردی در قالب برتری سی پنل در مقابل دایرکت!!:103: