پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا ،رم 512 فقط 12 تومان ،همراه با پنل ارسال پیامک رایگان
سلام و خسته نباشید . امکان این که من خرید کنم و پول را واریز نمایم و شما سرور ما را ودیعه نگه دارید و تحویل ندهید و در زمانی که ما خواستیم تحویل بدهید برای شما وجود دارد ؟ کلش میشه پول بدیم سرور نگیریم و نگه دارید هر وقت خواستیم تحویل بدید و از اون روز یک ماه ما شروع بشه . . .
در ضمن سرور کانادا هم دارید ؟ رم 512؟
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا ،رم 512 فقط 12 تومان ،همراه با پنل ارسال پیامک رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
سلام و خسته نباشید . امکان این که من خرید کنم و پول را واریز نمایم و شما سرور ما را ودیعه نگه دارید و تحویل ندهید و در زمانی که ما خواستیم تحویل بدهید برای شما وجود دارد ؟ کلش میشه پول بدیم سرور نگیریم و نگه دارید هر وقت خواستیم تحویل بدید و از اون روز یک ماه ما شروع بشه . . .
در ضمن سرور کانادا هم دارید ؟ رم 512؟
با سلام
مشکلی نیست سفارش بدید و تیکت بزنید براتون انجام میشه.
نه متاسفانه از آلمان و آمریکا میتونیم در خدمت باشیم.
با تشکر.
رم : 512 مگابایت
سی پی یو :
Xeon E3-1240
هارد : 20 گیگابایت
پهنای باند : نا محدود
آی پی :1
نصب و کانفیگ اولیه رایگان : دارد
هزینه با تخفیف ویژه ماه اول :فقط 12 هزار تومان
هزینه تمدید ماهانه : 15 هزار تومان
کد تخفیف:
usa
سفارش: سبد خرید - دانا هاستینگ
چند مگاهرتز سی پی یو می دهید ؟؟؟ لطفا پ . خ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s98
رم : 512 مگابایت
سی پی یو :
xeon e3-1240
هارد : 20 گیگابایت
پهنای باند : نا محدود
آی پی :1
نصب و کانفیگ اولیه رایگان : دارد
هزینه با تخفیف ویژه ماه اول :فقط 12 هزار تومان
هزینه تمدید ماهانه : 15 هزار تومان
کد تخفیف:
usa
سفارش: سبد خرید - دانا هاستینگ
چند مگاهرتز سی پی یو می دهید ؟؟؟ لطفا پ . خ کنید
پاسختون از طریق پ خ ارسال شد.
با تشکر.
دوستانی که در مورد کانفیگ موارد اکانتینگ سوال کرده بودند از طریق پ خ:
کانفیگ های لازم برای استفاده سرویس ها برای اکانتینگ بصورت رایگان انجام می شود.
با تشکر.
یک سرور رم 512 تهیه کردم . برخورد و پاسخگویی به تیکت هاشون خوب بود . ولی چون سرورم رزور هست و نخواستم تحویل بگیرم نمی دونم کیفیت چطوره . ایشالا اونم خوبه . در کل بخاطر برخورد خوبشون تائید میشن .
تمامی سفارشات تحویل داده شد...
امیدوارم همه رضایت داشته باشند.
با تشکر.
ip test?
reboot panel?
cpu? ?mhz
با تشكر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kave206
ip test?
reboot panel?
cpu? ?mhz
با تشكر
سلام
192.30.82.230
ابپی نمونه هست.
پنل ریبوت به کاربر داده میشه.
1 هسته پردازنده با محدودیت 1000 مگاهرتز.
با تشکر.
سلام...
میکروتیک نصب میکنید بعد از سفارش؟...