پاسخ : سرور مجازی برای جامعه مجازی با آنلاین های بالا
70 گیگ ssd
رم 3
cpu 2 core
قیمت 100 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2coyote
70 گیگ ssd
رم 3
cpu 2 core
قیمت 100 تومن
دوست عزیز تا حالا شیرترانیکس میزبانی کردید؟
نه دوست عزیز ما vps میدیم و کانفیگ امنیتیشو میکنیم.بقیش با خودتونه که رو چه پنلی بزارین و چطور میزبانی کنید
نخیر تاحالا نداشتیم
دوستان برای من هاست اشتراکی که برای سایت های پربازدید هستند نسبت به سرور مجازی بهتر هستند یا نه؟
با سلام.
من پیشنهاد میکنم چه سرور مجازی چه هاست اشتراکی میخواهید تهیه کنید از هارد ssd + سی پی یو قوی استفاده کنید. به دلیل اینکه تجربه کار با اون رو داشتم و از فشاری که به منابع میاره مطلع هستم.
قبلا سایتی رو روی میزبانی اشتراکی داشتیم که بعد از چند ماه با افزایش یوزرهاشون به دلیل مصرف بالای سی پی یو منتقل کردیم روی سرور مجزا. به همین دلیل بهتون پیشنهاد میکنم پولتون رو خرج هاست اشتراکی نکنید ;)
پیشنهادی که براتون دارم این هست: Hard: SSD 60 GB
CPU: 4000MHZ on 4 core Intel(R) Xeon
Ram: 3GB
115 تومان ماهیانه هزینه سرویس فوق هست. با توجه به نیازتون میتونید هر کدوم از کنترل پنل ها رو نصب کنید... در صورت نیازتون بنده میتونم براتون دایرکت ادمین نصب (15 تومان هزینه لایسنس) و با کانفیگ کامل در اختیارتون قرار بدم که هزینه کانفیگ اون (Apache + Nginx + Mysql + Webmail) برای مشتریان خودمون 20 تومان یکبار دریافت میشه.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
با سلام.
من پیشنهاد میکنم چه سرور مجازی چه هاست اشتراکی میخواهید تهیه کنید از هارد ssd + سی پی یو قوی استفاده کنید. به دلیل اینکه تجربه کار با اون رو داشتم و از فشاری که به منابع میاره مطلع هستم.
قبلا سایتی رو روی میزبانی اشتراکی داشتیم که بعد از چند ماه با افزایش یوزرهاشون به دلیل مصرف بالای سی پی یو منتقل کردیم روی سرور مجزا. به همین دلیل بهتون پیشنهاد میکنم پولتون رو خرج هاست اشتراکی نکنید ;)
پیشنهادی که براتون دارم این هست:
Hard: SSD 60 GB
CPU: 4000MHZ on 4 core Intel(R) Xeon
Ram: 3GB
115 تومان ماهیانه هزینه سرویس فوق هست. با توجه به نیازتون میتونید هر کدوم از کنترل پنل ها رو نصب کنید... در صورت نیازتون بنده میتونم براتون دایرکت ادمین نصب (15 تومان هزینه لایسنس) و با کانفیگ کامل در اختیارتون قرار بدم که هزینه کانفیگ اون (Apache + Nginx + Mysql + Webmail) برای مشتریان خودمون 20 تومان یکبار دریافت میشه.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
بله به خاطر مصرف فوق العاده این اسکریپت مخصوصا در بخش MySQL به CPU قدرتمند و هارد با سرعت بالا مخصوصا هارد SSD نیاز هست
ولی خرید سرور معرفی شده توسط شما از نظر هزینه برای ما امکان پذیر نیست متاسفانه
امان از شیرترانیکس.... دوستان اگه خبر داشتن از مصرف این سیستم الکی افر نمیدادن..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarsiran
امان از شیرترانیکس.... دوستان اگه خبر داشتن از مصرف این سیستم الکی افر نمیدادن..
سلام دوست عزیز
شما پیشنهاد یا راه حل خاصی دارید؟
سلام جناب مجتبی آفر های ما نظرتون رو جلب نکرد؟
باتشکر،
فاتح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
سلام جناب مجتبی آفر های ما نظرتون رو جلب نکرد؟
باتشکر،
فاتح
کدوم آفر؟ میشه بفرمایید؟