پاسخ : شفاف سازی اشخاص خدمات ارزی و پرداخت ها اینترنتی
معتبر : بیگی
نامعتبر: امیر حسین ضرابیان
برای نامعتبر بودن امیرحسین ضرابیان مدارک به اندازه ی کافی هست و فکر نمیکنم لازم باشه مدرکی گذاشته بشه. درسته؟
1 فایل پیوست
یک شخص وقتی از خودش مطمن هست که میگه چی شده
من چندین دفه از آقای محمد طهماسبی خرید کردم مطمئن هستند
mohammad.tahmasebi@yahoo.com
4 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
بنده در چند روز پیش به چندین دلار که کسری داشتم از شخصی که بسیار ادعا بالای داشت به نام آقای
wiki.online@att.net
۱,۰۸۳,۵۲۷ |
-۴۶۵,۲۵۰ |
برداشتح/ا بابت ۱۵ |
هادی جعفری |
۹۲۹۵۱۷۶۳۱ |
۰ |
۲۴۰۲ |
اداره حسابداری متمرکز |
۲۰:۱۲:۱۳ |
۱۳۹۱/۰۹/۱۲ |
۱۸ |
۱,۰۶۳,۲۷۷ |
-۲۰,۲۵۰ |
برداشتح/ا بابت |
هادی جعفری |
۹۲۹۵۱۷۷۹۷ |
۰ |
۲۴۰۲ |
اداره حسابداری متمرکز |
۲۰:۱۵:۳۲ |
۱۳۹۱/۰۹/۱۲ |
۱۹ |
جهت 15 دلار خریداری کردم
که بعد از چند ساعت هم این مبلغ رو claim
کردن یعنی که به پی پال گفتن این تراکنش توسط ما انجام نشده - یعنی کسی غیر این آدم دسترسی داشته به اکانت ایشون یا هر چیزی - تراکنش مشکوک . اینجا شرکت پی پال این پرداخت رو hold میکنه تا بررسی بشه و اکانت ارسال کننده را لیمت میکنه
ایشان بعد از ارسال پی پال -
بعد از چند ساعت با تمام بی فرهنگی و لحن شروع به فاحشی کردن که از گذاشت کلمات زشت داخل تاپیک امتناع میکنم
wiki.online@att.net: اگه شکایت نکنی تخم بابات نیستی
wiki.online@att.net: xxx khar
فقط جالب اینکه یکی از دوستان صمیمی بنده به صورت اتفاقی اکانت ایشون به درخواستشون چک کردن و این آقای جعفری اعتراف کرده است که یکی از همکاراشون این پرداخت را CALM کرده یعنی دو تا آشپز رفتن توی یک پی پال
خب جالب اینکه این شخص میگه مشکل از طرف اکانت مقابل است . که کاملا بی منطق است شما به یک اکانت غیر ویرفای شده هم میتونی پول بفرستی و مشکلی پیش نمیاد پس نتیجه گیری میکنم با تمام فحاشی ها انتظار دارد مبلغ 15 دلار ایشان را برگشت بزنم تا اکانت لیمت شدشان اوکی شود الان حساب بده -9 دلار است - یعنی به این میگن کلا ه بر دار ی
پس یکی از اشخاص غیر معتبر دیگه نیز به صورت اتفاقی شناخته شد
نه آدرسی نه تلفن ثابتی نه هیچی کاملا ظاهر شیک و گول زننده به یک منبع کلا ه بازی میخورد
نام : هادی جعفری
شماره تماس : 09362753675
وب سایت ها :
www.sourol.com -
www.centralhop.com -
www.sourul.com
ضمینه فعالیت : فروش هاست دامنه و سرور اختصاصی - خرید و فروش ارز اینترنتی و ....
با سلام خدمت شما دوست گرامي.
100% حرف شما تائيد ميشه.
اگر اين آي دي wiki.online@att.net آي دي ايشون باشه.
تو ياهو چنان به من فحاشي كردن كه من از خريد دلار منصرف شدم.
شاد و پيروز باشيد.
ارادتمند شما.
آريا.
با تمام احترام به هر دو طرف از صفحه لیمیت پی پال کاملا" مشخص هست که سورس ارسال به مشکل برخورده .دلایل اینها میتونه باشه:
1- کارت اعتباری ***ی بوده
2- حساب هک شده
3- ارسال کننده در زمان ارسال پول اینترنت - وی پی ان - پراکسیش قطع شده یا با مشکل مواجه شده
4- کارت اعتباری در حساب پی پال درست ورفای نشده
حالا بستگی داره طرفین چقدر همکاری کنند (مخصوصا" ارسال کننده) تا این مشکل حل بشه . اگر امروز به پی پال زنگ بزنید خیلی بهتره چون کلایم یک مسئله جدی برای پی پال هست .
با سپاس
با سلام به همه دوستان
پست جالبی هست .
دوستان به نظر من پوست خیلی خوبی هست ولی جواب گو نیست . اینجا دنیای کوچکی نیست که ما بخواهیم هر کسی کلاهبرداری کرده است را مشخص کنیم .
امروز به این ای.دی فردا با یک ای.دی دیگر امروز با این سایت فردا یک سایت دیگر کار خیلی سختی نیست.
به نظر ما باید چند نفر قابل اعتماد را مشخص کنید و دوستانی که به تازگی به این کار امده و توان انجام این کار را دارن و شناخته شده هستن .
از این که از تجربه های نا موفق خود بگویم به نظر من چیزی درست نمیشود . فقط بد بینی خود را بیشتر میکنیم .
من اگر مشکلی بر خورد کنم اولین کسی که اشتباه را انجام داده است من بودم چون من باید در اول شناسای کامل میکردم و جست و جو میکردم .
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariya
با سلام خدمت شما دوست گرامي.
100% حرف شما تائيد ميشه.
اگر اين آي دي wiki.online@att.net آي دي ايشون باشه.
تو ياهو چنان به من فحاشي كردن كه من از خريد دلار منصرف شدم.
شاد و پيروز باشيد.
ارادتمند شما.
آريا.
هرکی یه حرفی بزنه باید رو حرفش واسه با کدوم ای دی با من چت کردی ارچیو چت رو نگاه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
با تمام احترام به هر دو طرف از صفحه لیمیت پی پال کاملا" مشخص هست که سورس ارسال به مشکل برخورده .دلایل اینها میتونه باشه:
1- کارت اعتباری ***ی بوده
2- حساب هک شده
3- ارسال کننده در زمان ارسال پول اینترنت - وی پی ان - پراکسیش قطع شده یا با مشکل مواجه شده
4- کارت اعتباری در حساب پی پال درست ورفای نشده
حالا بستگی داره طرفین چقدر همکاری کنند (مخصوصا" ارسال کننده) تا این مشکل حل بشه . اگر امروز به پی پال زنگ بزنید خیلی بهتره چون کلایم یک مسئله جدی برای پی پال هست .
با سپاس
1. مطمن باشید گارت مشکل نداره
2. منظورتو از هک نفهمیدم حساب مال خودم هستش
3. ارسال کننده از تو سرور سخصی پول ارسال کرده
4. کارت اعتباری درست وریفای شده
5. پی پال ایمیل زده به خاطر تراکنش شما در تاریخ xxx لیمیت شده که همین تراکنش بود